DOĞUTÜRK

GRUBUN EN GENCİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Spor

Spor Toto 3’üncü Lig'de yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, grubun en genç takımı...

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, grubun en genç takımı. Yaş ortalamasının 23.1 olduğu mavibeyazlı ekipte başarılı futbolcu Musa Ballı takımın en tecrübeli futbolcusu olurken, 18 yaşında bulunan Furkan Çağlın ve Furkan Dumlu ekibin en genç oyuncuları arasında yer aldı. Takımda 3’üncü ligde en fazla oynayan futbolcu 141 maçla Dede Çelik olurken, bu futbolcuyu 108 maçla Ekrem Sütçü, 100 maçla Oktay Gümüş izliyor. Mavibeyazlı ekipte Avrupa şampiyonasına katılan Mehmet Öztonga ve Fatih Gültekin, uluslar arası tecrübeleri olan futbolcular.

Avrupa’da maç oynamış iki futbolcu
Fatih Gültekin ve Mehmet Öztonga Süper Ligde top koşturmuş iki futbolcu durumunda bulunurken, Emrah Bayram, Fatih Arat, Fatih Gültekin, İsmail Türkaslan, Mehmet Öztonga, Muhammed Emin Bakan PTT 1’inci lig, Emrah Bayram, Fatih Arat, Fatih Gültekin, İbrahim İdis, Muhammed Emin Bakan, Musa Ballı, Oktay Gümüş, Turan ekici, Samet Altuntaş TFF 2’inci Lig tecrübesi olan futbolcular arasında. 26 futbolcu içinde Karedeniz ve Ege bölgesinden gelen futbolcular yoğunluklu olurken, kadroda Erdinç Peköz, Furkan Dumlu, Muhammed Emin Bakan, Muhammed Emin Bayoğlu ve Serhat Çakmak Erzurum futbol altyapısından yetişen futbolcular.

Lokman en az gol yiyen kaleci
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta başarılı bir performans sergileyerek, gurup şampiyonluğu için en iddialı beş takım arasına giren Büyükşehir Belediyespor, yıldız futbolcularıyla da gurubun dikkat çeken ekibi. Lokman Atakol, Dede Çelik, Ekrem Sütçü, Güner Okan, Fatih Arat, Fatih Gültekin, İbrahim İdis, Muhammed Emin Bayoğlu ve Muhammed Emin Bakan gurubun gözde futbolcuları arasında bulunuyor. Kaleci Lokman Atakol aynı zamanda oynadığı maç başına en az golü kalesinde gören kaleci durumunda bulunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.