DOĞUTÜRK

Erzurum’un Bolu maçı gösterdi ki...

Spor

Erzurum’un Bolu maçı gösterdi ki..

Vedat REFAYELİ

-Şu ana kadar alınan tek o Balıkesir galibiyeti tesadüftü ve aynı şartlarda Erzurum’un bir daha galip gelmesi mümkün müdür, sizi bilmem ama, bence değil!

-İlk golü atan taraf Erzurum olsaydı Bolu gene galip gelir miydi, bak her konuda sular seller gibi konuşan ben, işte ona bir şey diyemeyeceğim!

-Maçtaki pozisyonlara göre diyorum, 2-0 aslında iyi sonuç. Daha farklı bir mağlubiyet olabilir miydi, Evet, aras aktı, göz baktı. Buna da hoca şansı diyelim!

-Artık ligde eleştirilerin odağı haline gelen Kaya’nın yerine kupada kaleyi koruyan Hakan’a görev verseydi Özköylü yanlış mı yapmış olurdu, bence değil! En azından günü kurtarma adına değil!

-Özköylü’nün onayıyla onca oyuncu alınmış ama Bolu’nun on numarası İrfan Başaran gibi on numara bir oyuncu yok, sorgulanmaya değmez mi? Bence de kesin değer!

-Geçen yıl TFF ligine çıkan o takım bu takımı döver mi, bence dövemese de altta da kalmaz!

-Samsun’u, Gaziantep’i, Bolu’yu yenemeyen bu Erzurum acaba bu hafta sonu Adana’yı yener mi, sanmam dediğinizi duyar gibiyim!

-Turnikeler konusunda demediğinizi bırakmadığınız tüpçüyü bırakıp da biraz da bu işte sorumlu olan sorunlu idareciler hakkında ne zaman cümle kurmayı düşüneceksiniz, hem meraklarda hem de beklemelerdeyim!

-Elin oğluna sakın güvenme. Bugün seni tutarlar ama yarın yar başına geldi mi atarlar, aman dikkat edesin Müslüman!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.