DOĞUTÜRK

ÇARŞI, BEŞİKTAŞ’I ERZURUM’DA AĞIRLAMAK İSTİYOR

Spor

Erzurum Çarşı Grubu Başkanı Metin Tanrıkulu, Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için Kara Kartal’ın yönetici ve Çarşı Grubu yetkileriyle temas halinde olduklarını bildirdi.

Erzurum Çarşı Grubu Başkanı Metin Tanrıkulu, Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için kulüp yetkilileri ve Çarşı Grubu ile temas halinde oldukları söyledi. Tanrıkulu, “Biz Elazığspor’un maçının burada oynanmasını Doğu’daki Çarşı Grubu olarak çok istiyoruz. Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için yoğun çaba harcayacağız. Bu konuda önemli girişimlerimiz oldu. Yazışmalarımız sürüyor. Beşiktaş Çarşı Grubu’nun lideri Alen Markaryan ile görüşüyoruz. Onlar da maçın Erzurum’da oynanmasını istiyorlar. Biz Sivas deplasmanına gittik. Kulüp yöneticilerinin Erzurum’a bakış açılarını sorduk. Konuya sıcak baktılar. Biz Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için gerekli çabayı göstereceğiz. Tıpkı Süper Kupa finalinde olduğu gibi Elazığspor-Beşiktaş maçının Dadaş’ın misafirperverliğinde ve Erzurum’un futbol çoşkusunu gösteren atmosferinde gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar (1)

misafir 12 Yıl Önce

elazığspor daha önce istedi izmire verdiler daha sonra bir daha istedi o zamanda ankaraya verdi tff .nedense tff erzuruma vermek istemiyor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.