DOĞUTÜRK

YAKUTİYE'YE RESMİ BAŞVURU HİÇ YOK

Siyaset

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvurularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aday adaylığı ilgili konuşan Şahin, AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi hiçbir müracaatın yapılmadığını belirtti.
Şahin, “2014 Mart ayında yapılacak olana yerel seçimlere teşkilatımızın tüm birimleri olarak hazırız. Adaylar İlçemize, şehrimize hizmet etmek için aday adayı oluyorlar. Bu süreçte partimizin hassasiyetlerine sahip çıkarak tüm aday adaylarına eşit davranacağız. AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkan aday adaylığı için şuana kadar bir çok arkadaşımız başvuru formu aldı. Ama şu ana kadar Belediye başkanlığı ile ilgili olarak herhangi bir resmi başvuru yok. Aday tespit yoklaması genel merkez yolu ile olacak. Bunun da belli olması için bir çok kriter işleyecek. Kamuoyu yoklamaları yapılacak ve teşkilat temayülleri alınacak. Bütün veriler sonucunda adaylarımızın tespiti yapılacak. 1 Ekim’de başlayan aday adaylığı müracaatı 1 Kasım itibariyle sona erecek.” diye konuştu.

Yorumlar (1)

ömer erzurum 11 Yıl Önce

başkan iyi çalışıyor kimse cesaret edemiyor adaylığa. allah hayırlı etsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.