DOĞUTÜRK

PASİNLER’E ÇELİK ADAY

Siyaset

Uzun yıllar Erzurum yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan Recai Çelik, Saadet Partisi’nden Pasinler Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi İl Seçim Karargahı’nda basın tanıtımı toplantısında adaylığı açıklanan Çelik, iddialı olduğunu ve seçimi kazanmak için çalışacağını belirtti.
Çelik, yaptığı konuşmada, “Yıllarımı verdiğim, bugünkü içler acısı durumundan dolayı da üzüntü duyduğum Pasinler ilçeme aday gösterilmemden dolayı mutluyum. Pasinler'de birilerinin değil, halkın başkanı olacağım. Belediyenin kapılarını halkıma sonuna kadar açacağım. Şeffaf, hesap verebilir bir belediye oluşturacağım. Herkese hizmetleri eşit götürmeye çalışacağım. İlçemizin en büyük sorunu olan göç ve işsizlik sorununa yönelik çalışmalara büyük önem vereceğim. Gençlerimize büyük değer veriyorum. Tüm gençlerimizi işsizlikten kurtaracak çalışmalar yapacağım. İlçemi köy görünümünden kurtaracağım. İlçemizin kalkınmasına yönelik projelerimizi halkımızla ve tüm kamuoyu ile paylaşacağım. İnşallah yaşanabilir, göç edilmeyen bir ilçeyi hep birlikte oluşturacağız.” dedi. Pasinler'den gelen çok sayıda genç ve partili adaylarının seçimlerde kazanması için her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Yorumlar (6)

hasan 10 Yıl Önce

adamın adı ne çelik ise soyadı ne

hskan akbulut 10 Yıl Önce

Pasinlerin oz evladi rrcai bey pasinleri cok iyi yerlere getirecegine cani gonulden inaniyorum hemserilerim

aziz 10 Yıl Önce

recai bey delikanlı adamdır. hasankaleye çok katkı yapacağına inanıyorum.gençliğinden beri tanırım.namazlı niyazlı kaliteli bir kardeşimiz.inşallah belediye başkanı olur.

ömer 10 Yıl Önce

hayırlı olsun hasankalemize. genç dinamik ve çalışkan kardeşimiz.inşallah hasankale de var olan yandaşlık,tembellik son bulur.belediye merkeze hiç bir şey yapmadı.23 bin olan nufus bu gün 9 binlere düştü.halen daha memurlar ve öğretmenler gidiş geliş yapıyor.yaşanabilir bir hasankale bekliyoruz.hayırlı olsun recai kardeşim.

esat akbulut 10 Yıl Önce

hasankale senın gıbı durust namuslu calıskan bırıne ıhtıyacı var allah yardımcın olsun

ayhan incesu 10 Yıl Önce

Hasankalenin oz evladi allah yardimcin olsun hayirli secimler saibesiz tek parti saadet partisi belediyecilik milli gorusun isidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.