DOĞUTÜRK

HORASAN MEP’İ BAĞRINA BASTI

Siyaset

7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı.

7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı. Genel seçimler öncesi seçmenlerle bir araya gelen Merkez Parti Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, ekibi ile birlikte Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’nın ilçesi Horasan'da yoğun bir ilgi ile karşılandı. İlçede önce esnaflarla bir araya gelen Hacımustafaoğlu, ardından köylerde toplantılara katılarak hem Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’nın selamını iletti, hem de genel seçimlerde Merkez Parti'ye destek talebinde bulundu. 
Yaptığı çalışmaları değerlendiren Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Horasan ilçesinin kendilerini ve genel başkanlarını bağırlarına bastığını ifade ederek, “Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Horasan kendi evladına sahip çıkacak. Yaptığımız gezilerde ilçenin makus talihinin değişmediğini ve insanların ne şartlar altında yaşadıklarını gördük. Horasanlılar yeni bir değişim istiyor. Bu değişimin adresi de Erzurumlu Abdurrahim Karslı’nın Genel Başkanlığını yaptığı Merkez Parti’dir.” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.