DOĞUTÜRK

AK PARTİ PALANDÖKEN’DE İSTİFA

Siyaset

AK Parti Erzurum Palandöken İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Caner Güven, Başbakanın Fethullah Gülen Hocaefendi ve camiaya yönelik söylemlerini gerekçe göstererek partisinden istifa etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemlerine tepki gösteren Palandöken Ilçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Caner Güven, bugün partisinden ve partideki görevinden istifa etti. Güven, istifa dilekçesini ilçe başkanına sundu.
Millete hizmet için Ak Parti'de siyaset yapmak amacıyla politikaya girdiğinin ancak son zamanlarda Başbakanın Fethullah Gülen Hocaefendi ile hizmet camiasına yönelik söylemleri, ayrıştırıcı politikalar nedeniyle partisinden istifa etme kararı aldığını belirten Güven, "Belirli bir süre boyunca AKP Palandöken İlçe Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Bu yola çıkarken milletime hizmet etmek, halkımıza yardımcı olmak gayesiyle yola çıktım. Fakat AKP'nin son zamanlarda kullanmış olduğu söylemler, toplumumuzda ayrıştırıcı ve nefret boyutuna ulaşmıştır. Buna en yakın örnek veli ziyaretine giden öğretmenimizin darp edilmesidir. Erzurum'un manevi dinamiklerinden Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yapılan bu kadar hakareti içime sindiremediğim için AKP ilçe teşkilat başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum." dedi.

Yorumlar (19)

Hasan KARACA 10 Yıl Önce

sayın caner başbakanımız 17 aralık tan beri söylemleri değişmedi şimdimi istifa ediliyor istifa etmen pek bir anlam ifade ettmiyor fakat mide bulandırıyor şunu da söyleyeyim adam gibi niçin istifa ettiğini açıklamalısın başkalarını söylemleriyle değil cemaat kim sen kim seni parti içerisin de adam yerine koymadıkları için istifa ettiğini söylesene...

dağ adamı 10 Yıl Önce

sen kendine baksana adam gibi adam olduğu için hırsızlara hizmet etmemek için istifa etmiştir

Saim 10 Yıl Önce

caner güvenin babası tefeci kendisi kardeşleri tefeci.hırsızın önde giden bir aile..bunlar kaç aileyi yerle bir edip bir lokmaya muhtaç ettiler.bunlar hakkındaki şikayetler hep paralelci hakim savcılarca sümen altı yapıldı..oturdukları dükkan ve evlerin çoğu hep boş senetleri icraya sokarak haksızca gaspedilmiş mallar..

Ali 7 Yıl Önce

Allah askına iftira atmayın yazıktır günahtır

Fuat 7 Yıl Önce

Nasıl kandırdılar kardeşim seni

MEHMET 7 Yıl Önce

ŞEREFSİZLER İNNSANLARI KANDIRDILAR KENDİLERİ YURT DISINA KAÇTILAR BURDA GARİBAN İNANMIŞ İNSANLARA OLAN OLDU KİM VATAN HAİNİYSE ALLAH BELASINI VERSİN

semih 7 Yıl Önce

kim vatan hainiyse Allah belasını versin

Mahmut 7 Yıl Önce

Caner Güveni ve ailesini iyi tanırım. Temiz düzgün insanlar.

Mahmut 7 Yıl Önce

Caner Güven beyi iyi tanırım. Memleketin düzgün esnafındandır. Başarılarının devamını diliyorum

Zeliş 7 Yıl Önce

Şizofren feto sen orda beddua et hain plan yap burda insanların ocağı batsın

Sedat 7 Yıl Önce

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin suçlu suçsuz yüce adaletimiz belirlicek bu günleri fırsat bilip insanları karalayanlar asıl onlar yüce adaletimize hesap verecek

Taner 7 Yıl Önce

Bu ailenin her birisi araştırılmlı Bunlar nice ocaklar batırdı. Ben şikayetçi olacağım.

Saim @dağ adamı 7 Yıl Önce

ocak batıranların Allah ocaklarını batırsın. Eğer gazeteciyseniz, bu haberi yeniden gündeme taşıyın. Bu adamı hain şerefsiz hoca efendisinin yanına gönderin. Adam gibi işinizi yapın.

Saim 7 Yıl Önce

Eğer bu adamlar, bu şehirde, bu ülke sınırları içerisinde hala ticaret yapıyorlarsa ben bu ülkede fetöyle metöyle mücadele edildiğine inanmıyorum. Kimse bana masal anlatmasın.

Ahmet 7 Yıl Önce

Allah belanızı versin iftira atmayın tüm dadaşkent tanır onu be ailesini çok namuslu dürüst insanlar

saim 7 Yıl Önce

Şu fetöcülerin hülleli arsa satışlarını da bizahmet araştırın. Bakın altından neler çıkacak neler...

saim 7 Yıl Önce

Yorumlarımız neden yayınlanmıyor yönetici... (Editör: Hakaret ve belgesiz isnat içeren yorumlar yayınlanmaz)

gözlerime inanamadım 7 Yıl Önce

Vay be bu açıklamayı yapan arkadaşın elini kolunu sallayarak gezdiğini duydum. Hayretler içerisindeyim. Yazıklar olsun...

saim 7 Yıl Önce

sizden gazeteci olmaz bari bu haberi gazetecilik yapanlara iletelim de habercilik yapsınlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.