DOĞUTÜRK

VALİ'DEN İHMAL AÇIKLAMASI

Güncel

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Aşkale ilçesi Karasu Baraj Göleti'nde kaybolan 5 işçinin bulunması için bütün imkanların seferber edildiğini söyledi.

Vali Öztürk, "Olay yerine gittik, dalgıçlar oradaydı. Tabi bu üzücü bir olay. En kısa zamanda kendilerine ulaşabilmeyi temenni ediyoruz" dedi.
Sabahattin Öztürk, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesinde gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Vali Öztürk, ihmal iddiasıyla ilgili olarak sorulan bir soruya, "Onu bilemeyiz şimdi, savcılık bakıyor, biz de idari olarak var mıdır yok mudur bakacağız. Kurtarma için bir ihmal yok. Zamanında her şey gitti ama zamanı derken zaman şudur; bizim gidebileceğimiz zaman vatandaşın lazım olan zamanı değildir. Yoksa vatandaşlarımızın bir kısmı en azından belki de kurtulabilirdi ama sonuç itibariyle kaybettik vatandaşlarımızı, öyle görünüyor ama daha belli değil tabi de" diye cevap verdi.
Vali Öztürk, işçilerin deniz bisikletiyle gölete girdikleri yönünde sorulan bir soruya ise, "Bilmiyorum, bu konuda bir bilgim yok" şeklinde açıklama yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.