DOĞUTÜRK

ŞEHİT ATEŞİ ERZURUM'A DÜŞTÜ

Güncel

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in Erzurum’daki baba ocağına ateş düştü.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in Erzurum’daki baba ocağına ateş düştü. 
Şehit astsubayın Erzurum Kazım Yurdalan Mahallesi’nde oturan babası Tahsin Aydemir, en son bir gün önce oğlu ile telefonla görüştüğünü belirterek, “Oralar nasıl diye sorduğumda 'Burada bir şey yok' demişti. Bugün şehit olduğu haberi ile yıkıldık” dedi.
Evlerinin önünde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul eden baba Tahsin Aydemir, terör olaylarının bir an önce son bulmasını isteyerek, “Dağdakilerde bizim çocuklarımız. Maalesef kandırılarak dağa çıkarılmışlar. Buna sebep olanlardan çıksın. Bu çilenin artık son bulmasını istiyoruz” diye konuştu.
Şehit Astsubay Metin Aydemir’in 25 yaşında ve bekar olduğu, ailesinin oğullarını evlendirmek için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Şehit Astsubay Metin Aydemir’in cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Atatürk Üniversitesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği belirtildi. 

Yorumlar (7)

osman körükler 9 Yıl Önce

Allah bütün şehitlererahmet etsin ailesinin ve vatanımızın başı sağolsun

Öznur nur 9 Yıl Önce

Allah pkk lilarin kökünü kurutsun

mesut degirmenci oglu 9 Yıl Önce

Allah ım meslektaşımın ve toprağının aile sine sabır versin Ruhun şad olsun metin astsubayım

Yakup dindar 9 Yıl Önce

Öncelikle şehidimize Allah tan rahmet diliyorum. Fakat o dagdaki orosbu çocuklari bizim evladımız deildir. Onlar Ermeni asıllı şerefsizlerdir

ömer abi 9 Yıl Önce

Cenabı mevlam kabrini nur mekanini cennet etsin şehadetini kabul etsin

şerefsiz pkk 9 Yıl Önce

erzurumdaki pkk ya destek veren kürtler görsün baksın ki kürt analar nasıl evlatlar doğuruyor.vatanı seven ihanet etmeyen yediği kaba pislemeyen olunca şehitlik mertebesini yüce rabbim layık görüyor.

SELO 9 Yıl Önce

allah bütün şehitlerera dhmet etsin ailesinin ve vatanımızın başı sağolsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.