DOĞUTÜRK

PALANDÖKEN'İ YOK SAYAN BAŞKAN

Güncel

Her defasında Palandöken Kayak Merkezi'ni yok sayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu kez de karların kentini üstü kapalı eleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Palandöken Kayak Merkezi’ne olan eleştirileri sürüyor. Dünyanın ve Avrupa’nın göz bebeğini her defasında eleştiren ve yok sayan Özhaseki’nin çıkışlarına Erzurumlular bir anlam veremiyor. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın bulunduğu etkinlikte Palandöken’i üstü kapalı bir şekilde eleştiren belediye başkanının zamansız ve anlamsız çıkışlarına bir yenisi daha eklendi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Kayseri'deki fuar açılışında yaptığı konuşmada, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan Palandöken’i yok sayarak, “Ülkemizde ne yazık ki Avrupai anlamda kayak merkezi yok. Kimseye laf atmıyorum, kimse de kusura bakmasın” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Kayak Merkezi'yle ilgili "275 milyon eoruluk yatırım ile Erciyes, Orta Doğu ve balkanların en önemli kayak merkezi olacaktır. 275 milyon euro'luk yatırım ile Erciyes projesi, bölgenen en önemli turizm yatırımıdır. Önümüzdeki sezondan itibaren 200 metrelik kayak pistlerimizde günde 35 bin kişi kayacak, 6 bin kişi konaklayacak" diye konuştu. Hatırlanacağı gibi 2011 Kış Oyunları sürecinde, hazırlıklar konusunda Palandöken'i eleştiren ve Kayseri’nin olimpiyatlara hazır olduğu beyanatını veren Özhaseki’nin kayak merkezimize olan kötü ve çekemeyen tavrını eleştiren vatandaşlar, “Bu kentin makus talihi maalesef böyledir. Birileri vurur, Erzurum'da her zaman sessiz kalıp tüm olup bitenleri izler” dediler.

Yorumlar (1)

necati 12 Yıl Önce

yalan mı söylemiş başkan, bizimkiler birbirlerini yemekle meşgul. yakında erciyez bizi geçer merak etmeyin. bu kafalar değişmediği sürece...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.