DOĞUTÜRK

KILIÇ'TAN ASSİSTT ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER

Güncel

Çağrı Merkezi çalışanlarının işten çıkarılacağına dair söylentilere AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç nokta koydu.

Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıç, son günlerde Erzurum gündemini meşgul eden ve 1000'in üzerindeki çalışanın da tedirgin olduğu Alo 182 Merkezi Hastaneler Randevu Sistemi (MHRS) çağrı merkezi ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Daha önce Çağrı Merkezi ihalesini alan ASSİSTT firmasının yeni ihaleyi kaybettiği ve yeni ihaleyi kazanan şirketin tüm personele çıkış vereceği yönündeki dedikodular üzerine çalışanlar ve aileleri büyük tedirginlik yaşıyordu. 
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, düzenlediği basın toplantısında çalışanların yüreğine su serpti.

Kılıç, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ile bizzat görüştüm. Yeni ihale bir kaç gün içerisinde sonuçlanacak. İhaleyi hangi girme alırsa alsın mevcut personeller çalışacak. Çağrı merkezi çalışanlarının işten çıkarılması söz konusu değil. burada çalışan kardeşlerimizin ve ailelerinin içi rahat olsun." dedi.

Yorumlar (10)

Asistan 11 Yıl Önce

bu konuyla ilgilenip bizleri rahatlattığı için başkanımıza teşekkürlerimi sunarım. fakat belirtmek isterimki şirkette herhangi bir değişiklik olmadı. şirket yöneticileri asistanları maaş bodrosu değişmeden farklı birimlere çekmek telaşesi içindeler. sağlık bakanlığının ihale sonucunu bekliyoruz bir türlü gelmiyor. şirkette oluşan bu zaman boşluğunda her türlü suistimali gerçekleştirmektedir. çalışanlar olarak aşırı huzursuz durumdayız. sonucu bekliyoruz.

ttmey asistan 11 Yıl Önce

erzurum ttmey grubu kapanıyor.

ttnet asistan ankara 11 Yıl Önce

kimi kandırıyorsunuz hergün ankarada sendikalı arkadaşlarımızı birer birer çıkarıyorsunuz

faruk 11 Yıl Önce

net açıklama değil tazminatlarımızı verip geçirsinler

ertan 11 Yıl Önce

tazminat ödemek zorundalar değişiklik olsa dahi.

ibrahim 11811 11 Yıl Önce

kesin rahatlatmışlardır. adamlar sadece sağlık bakanlığını değil çalışma bakanlığına kadar her yeri oynatıyorlar. çağrı merkezini güzel sanatlar olarak gösterip mahkemeyi satın aldılar. sabep olanlara hakkımı helal etmiyorum.

efsane 11 Yıl Önce

arkadaşlar 184 olarak 2009 işe başladım erzurum assistt olarak daha sonra 182 çevirdiler bizim emeklerimizle yani sonuç olarak sağlık bakanlığı adı altında bizleri türlü türlü birimlerde çalıştırdılar arkadaşlar gökhan yükseloğlu ve fatih güner i tanıdım ondan sonra çorap söküğü gibi geldi 3 yıl hizmet verdim türlü türlü hizmetlerini yaptım dayım olmadığı için şirkette yükselemedim daha sonra çağrı almaya devem ettim her türlü zorluğa ve pervasızlığa göğüs gererek tabi arkadaşlar daha sonra kaliteyi dize getirdim ve benden özür diledi kalite adında geçinen insanlar tabi bu olay kalitenin zoruna gidince kalite tarafından iş feshim verildi çağrılarım bahane gösterilerek bu yüzden güvenmeyim derim size. ve bir çok arkadaşımıza zorla istifalarını kendi elleriyle yazdırdılar gökhan bey şeref sözü vererek sizi diğer firma işe almaz ise ben geriye sizi alıcam sözü vererek insanlara istifasını yazdırdılar ve şuan çağrılar çok yoğun sistemde kimse yok insanlara afedersiniz 3 dk lık çiş mo.veril

İSMAİL 11 Yıl Önce

yalan uyduruk tutanaklarla işten atiyorlar.

Nasıl Yani 11 Yıl Önce

nasıl rahat olsun 450 civarında kişi işten çıkarıldı halen devam ediliyor

devlet destekli 11 Yıl Önce

devletimiz işsizlik oranını düşürmek için çağrı merkezine eleman aldırıyor sonrada assistt' e sen napıyosun diyemiyor durum bu bahaneleride hazır dışarda çok köle var beraber yürüdüler bu yollarda beraber götürecekler parayi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.