DOĞUTÜRK

İZMİR’DEKI ERZURUMLULAR’DAN BİNALİ YILDIRIM KAMPANYASI

Güncel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi için kentteki Erzurumlular harekete geçti.

İzmir’deki Palandökenliler Derneği, üzerinde 'Lami cimi yok, İzmir seni bekliyor' yazılı afişler, yüzleri gülümsetiyor.
İzmir'de 27 Ekim'de teşkilat içinde yapılan eğilim yoklamasında partililerden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi konusunda en çok oyu alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım için teşkilat, 30 Ekim'de İzmir'e gelen Başbakan'a da "İzmir'e Binali Yıldırım gerek" diye tezahüretta bulunarak tercihini ortaya koymuştu. Başbakan, partili gençlerin tezahüratları karşısında sadece gülümsemeyi tercih etmişti.
Yıldırım'ın aday gösterilmesi için bu kez İzmir'deki Erzurum Palandökenliler Derneği harekete geçti. Alsancak Limanı önündeki viyadüklere yapıştırılan afişler, özellikle trafik ışıklarında bekleyenlerin yüzlerini gülümsetiyor. Üzerinde Binali Yıldırım ile İzmir'in simgesi olan Konak Saat Kulesi, fotoğraflarının yer aldığı afişte "Lami cimi yok, İzmir seni bekliyor" diye yazdı. Afişin altında da çağrının sahibi olan Palandökenliler Derneği Ali Palandöken ifadesi yer aldı.

Yorumlar (3)

aklınıza şaşayım 10 Yıl Önce

erzincandan antalya ve bursa ya direkt uçuş var ama erzuruma yok ümreciler direkt gidemiyor ama erzincanlılar gidiyor hızlı tren erzincandan karadenize dönüyor erzurum ikinci plana atılıyor siz yine kalkın bunu yapın . sizin aklınıza şaşayım pabucumun sevdalıları

ŞAHİN 10 Yıl Önce

asli göreviniz siyaset yapmak yada siyasete alet olmak değil..size ne dernek çatısı altında binali yıldırımı desteklemek..o afiş paraları ile yardım elinizi garibanlara uzatsanız daha hayırlı olmazmı..

n.t ist. 10 Yıl Önce

bu ali palandöken denen kim hala ne yapmaya çalışıyor biz erzurumlu olarak derneklerimizin böyle insanlar tarafından ayaklar altına alınıp aşağılanmasına razı değiliz. istanbuldan kalkıp izmire gidip bu densizi bulup sormak lazım acaba........................!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.