DOĞUTÜRK

GENÇ İMO DENEYİM AKTARIM GÜNLERİ

Güncel

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Deneyim Aktarım Günlerinde buluştu.

Erzurum İMO Başkanı A. Ferhat Bingöl konuşmasında inşaat mühendisi adaylarının okul bittikten sonra ister istemez kaygılarının bulunabileceğini ancak her türlü iş bulma konusunda İMO’nun yardımcı olabileceğini söyledi. Ayrıca her İnşaat Mühendisi adayının güzel bir staj yapmasını gerektiğini de vurgulayan Bingöl staj konusunda da Odanın kendilerine yardımcı olabileceğini söyledi.
İMO Başkanı Ferhat Bingöl öğrencilerin yapacakları Meslek İçi Eğitim kursları teknik geziler veya yapı fuarı gezilerinde de Odanın her zaman Genç İMO’ya destek olacağını belirtti. Genç İMO üyelerinin yüzde 50 indirimle Meslek İçi Eğitim Kurslarından yararlanabileceğini de aktaran Bingöl kursların önemine de dikkat çekti.
Söyleşi tarzında geçen Genç İMO Deneyim Aktarım Günleri öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Meslek hayatına dair her türlü soru sorma imkanı bulan öğrenciler bu tür toplantıların sık sık yapılması gerektiğini söylediler.
Erzurum İMO Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. A.Ferhat Bingöl sadece bu toplantılarla değil Genç İMO temsilcileri vasıtasıyla her zaman öğrencilerle buluşup sorularını ve sorunlarını dinleyeceğini belirtti.
Genç İMO Deneyim Aktarım Günleri’ne İnşaat Mühendisleri Odasını temsilen A. Ferhat Bingöl , Sedat Laloğlu , Melih Ermancık , Abdulkadir Orhan ve Ali Serkan Savaş katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.