DOĞUTÜRK

FETHULLAH GÜLEN'İN KÖYÜNDE ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM!

Güncel

Fethullah Gülen'in, Erzurum'da doğduğu köy Korucuk'ta ilginç değişim! Şimdiye kadar neredeyse oyların tamamının AK Parti'ye verildiği Korucuk, MHP bayraklarıyla süslendi.

MHP, Pasinler İlçesi'ne bağlı 243 seçmeni bulunan Gülen'in köyü Korucuk'ta 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde hiç oy alamamıştı. AK Parti ise geçerli 237 oyun 222'sini aldı.
SÜREKLİ BAYRAK İSTİYORLAR
Gülen'in doğduğu köy olan ve 10 bin dönümlük alana kurulu kendisi için özel taş ev ve cemaat mensuplarının ziyaretleri sırasında kullanacakları her türlü sosyal tesisin bulunduğu köyün girişi ve tüm sokaklarında MHP bayrakları dalgalanıyor.
Köyün bazı sakinleri büyük değişimle ilgili ise "Büyüklerimiz bu seçimde oyumuzu MHP'ye vermemizi söyledi" diyor. Bir MHP Erzurum il yöneticisi, köyden sürekli bayrak istendiğini belirtti. İlerleyen günlerde bayrak sayısının daha da artacağını belirten yönetici "Bu isteğe biz de şaşırdık" dedi. 

Yorumlar (12)

admin des 10 Yıl Önce

Bayrak yetmiyor dürüstlük önemli demekki yillardir hoca bilinen mahlugat milleti kandirdi yazik RABBİM İKİ CİHANHA KAHRU PERİŞAN ETSİN....

misafir 10 Yıl Önce

helal olsun bu köye .sen kimsin diyenler iyi cevap vermek lazım .o kadar müslümanlığı yayan ve dünya çocuklarının türkçe konuşmasını sağlayan kişiye denilecek laf mı ?

Dadaş 10 Yıl Önce

bence sadece korucuk köyü değil tüm pasinler ve hatta hatta bu şehir tepki göstererek oyunu artık akp ye vermemeli. yıllardır bu şehrin muzdarip olduğu makro ve mikro milliyetçiliğin ızdırabını yaşadı hani bu şehirde erzurumlu olmayanlar kalkınıyor birbirlerini tutuyorlar diyorlar ya işte sıza allahın fırsatı tutun hemşehrinizi işte buyrun tutma sırası sizde bakalım o yürek var mı?

Sevilay 10 Yıl Önce

Bütün Erzurum' da dalgalanmali Mhp bayrakları.. Herkes öğrenmeli ki bir alime dil uzatan bunun cevabını alır.

salih 10 Yıl Önce

Mhp'ye diyecek hic bir sey yok umarim Kamil hoca kazanir.Ancak bu doneklere cok fazla inanmamak gerek

MNE 10 Yıl Önce

inşallah güzel şeyler olacak lütfen yorumlarımıza dikkat edelim. inşaallah erzurum'da mhp kazanacak.

sevoo 10 Yıl Önce

La siz hepiniz erzurumlusunuz sözde hepsiniz MHP lisiniz ama AKP yine yüzde 80 aliyor erzurum da helal olsun :)

erdal 10 Yıl Önce

erbakan hocayı satanlar dönek olmuyor da!!! camia mhp ye verince mi dönek oluyor....

Komik 10 Yıl Önce

Biraz ütopik bir haber. Bayrakla olmuyor o işler devlete kafa tutanın sonu hüsrandır. Alim dediğiniz zat CHP ile devleti yıkma girişiminde yanlış yoldalar.

SEDAT ATAS 10 Yıl Önce

siz öyle sanın abd nin usaklıgını yapana cagına vatanına gelsin gavur lobisinde siyaset yönetmesin ortalıgıda karıştırmasın

Dadas 10 Yıl Önce

Arkadaslar Erzurumluyu erzurumluya kirdirdilar buna izin vermeyin... Allah cc ayetinde soyle buyuruyor alimlere Allah dostlarina savas acan kisi bilsinki bana savas acmistir... Ha hoca efendinin alim olduga bir cok kisi inanmiya bilir ama en azindan hakaret etmemeli ya Allah dostuysa bu riski almaya degermi... oylar Kamil hocama CcC

muhammet gūllūk 10 Yıl Önce

Hakımı helal etmiyorum hocaya bende erzurumlu oldum içi yine akp

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.