DOĞUTÜRK

ERZURUM’DA GÖÇÜK ALTINDA CAN PAZARI

Güncel

Erzurum'da bir apartmanın doğal gaz inşaatı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle toprak altında kalan 1 işçi, AFAD ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Terminal Mahallesi'nde meydana geldi. Dönmez apartmanı önünde doğal gaz ısı yalıtımı inşaatı sırasında meydana geldi. Göçük sonucu 26 yaşındaki Zekeriya Güngör, toprak altında kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sivil savunma ekipleri gönderildi. Vücudunun büyük bir bölümü göçük alında kalan Güngör'ün kurtarılması için ekipler büyük bir hassasiyet gösterdi.
Belden aşağısının toprak altından çıkarılması sırasında bir yandan da oksijen verilen işçi, kurtarma çalışmaları sırasında çevreyi korku dolu gözlerle izledi. Yaklaşık 1 saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda toprak altından yaralı çıkarılan Zekeriya Güngör, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Güngör'ün kafasında kırıklar oluştuğu, belinde ve ayaklarında ise kırıklar ve ezikler olduğu öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.