DOĞUTÜRK

ERZURUM VAKFI’NDA SOHBET TOPLANTISI

Güncel

Ankara'daki Erzurumlulara hizmet, dadaşlar arasındaki birlik ve beraberliği tesis etmek, Erzurum'un gelenek ve kültürünü yaşatmak amacıyla ilk kurulan vakıf hüviyetini taşıyan Erzurum Vakfı’nın üyeleri sohbet toplantısında buluştu.

Sohbet buluşmasına Celal Kuru, Mücahit Tutar, Yücel Güneş, Mustafa Kurt, Hüseyin İpek, Kazım Palandöken, Erdal Silahçı, Ahmet Kartal, Fuat Samancı, Necati Güngör, Tayyip Müftüoğlu, Yavuz Okur, Enver Yaylalı, Ramiz Sarı, Metin Sarı, Murat Aytekin, Mehmet Çelik, Gökhan Piriçci, Hacı Murat Teymur, Taha Müftüoğlu, Murat Çatakçı, Cemal Kuru katıldı.
GÜNGÖR’ÜN AÇIKLAMASI
Erzurum Vakfı Başkanı Süreyya Güngör, sohbet etkinliğinin yemekli olması sebebiyle gruplar halinde bir araya gelineceğini, farklı meslek ve iş gruplarından dadaşları bir araya getirerek tanışma ve kaynaşmayı sağlama amacını taşıdıklarını kaydetti. Etkinliğin gelenekselleştirildiğini ifade eden Güngör, vakıf binasının yeniden ihtiyaca göre tanzim edildiğini, sohbet ve okuma salonunun gençler arasında büyük rağbet gördüğünü belirtti. Vakıf Başkanı Güngör katılımcılara müteşekkir olduklarını, Vakıf faaliyetlerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi etkili ve tüm Erzurumluları kucaklayan bir görünüme bürüneceğini vurguladı.

ERZURUMLULARA ÇAĞRI

Yapılan davete teşekkür eden katılımcılar, Erzurum Vakfı'nın Güngör başkanlığındaki hizmetlerinin daha faydalı ve bütünlük arz eden bir konsept içinde gerçekleşeceğin inandıklarını açıklayarak, Ankara’daki Erzurumluların bu çalışmalara maddi ve manevi katkılarını esirgememeleri gerektiği görüşünde birleşti.Sohbet etkinliği sonunda katılımcılara transkriptli, açıklamalı ve içerisinde dua ve ayetlerin bulunduğu ezber kartları hediye edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.