DOĞUTÜRK

DUMLU AVM’DE KORKUTAN YANGIN

Güncel

Erzurum’da bir alışveriş merkezinin çatı kısmında elektrik kontağından çıkan yangın kontrol altına alınamayınca 3 katlı AVM alevler içinde kaldı.

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 3 katlı alışveriş merkezinin çatı kısmında elektrik kontağından dolayı çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı.
Alevler kısa sürede tüm binayı sararken, AVM’de alışveriş yapan müşteriler de bir anda neye uğradıklarını şaşırarak dışarı kaçıştı. Alevler AVM içine hızla yayılarak korkuya ve paniğe neden oldu.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken, olası bir tehlikeye karşı vatandaşlar AVM civarından uzaklaştırıldı.Öte yandan dumandan içeri giremeyen itfaiye ekipleri yangına müdahalede geç kalırken, oksijen tüplerinin bozuk olması iş yeri sahibini çileden çıkardı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çabaları yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Vatandaşlar içerideki dumanı dışarı çıkarabilmek için AVM’nin camlarını kırdı.AVM çalışanları ise yangını gözyaşları içinde izledi. Bazı çalışanlar ayakkabı kutularını kurtarabilmek için canlarını tehlikeye atarken, yangın 3 saatlik bir çalışma sonunda kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (2)

serap 11 Yıl Önce

bir tane pazarlık yapsan ucuza vermezler.sonunda satamadan elindeki mallar yanar.

cihan 11 Yıl Önce

koyun can kasap et derdinde...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.