DOĞUTÜRK

DİKMEN’DEN ÇİNTİMAR’A VEDA ZİYARETİ

Güncel

Erzurum’da yıllardır görev yapan ve Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Şube Müdürü Mustafa Dikmen, Balıkesir’in Badırma İlçesi T Tipi Cezaevi Müdürlüğü’ne atandı.

Erzurum’dan tayini çıkan başarılı müdür, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a veda ziyaretinde bulundu. Dikmen, “Erzurum’da uzun bir süre görev yaptım. Bu şehri çok seviyoruz. Bir çok dostluklar edindik. Hatta çocuklarım burada kalarak eğitimlerine devam edecek” dedi. Oğlu Oğuzhan Dikmen’in Milli curlingçi olduğunu da belirten Dikmen, genç sporcunun Erzurum’da eğitiminin yanı sıra sporculuk yaşantısına da devam edeceğini ifade etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, Balıkesir’in Bandırma ilçesi T Tipi Cezaevi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Dikmen’in Erzurum’da başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Dikmen’in veda ziyaretinin kendisini duygulandırdığını belirten Çintimar, “Hayat bu, bugün burada görev yapıyorsunuz, yarın başka bir ilde, ülkemizin her yerinde görev yapmak kutsaldır. Mustafa beyin, Balıkesir’de de başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum” dedi. 
Ziyarette, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi de hazır bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.