DOĞUTÜRK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRKINCI HOCAEFENDİYE ZİYARET

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastanede tedavi gören Mehmet Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastanede tedavi gören Mehmet Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret etti.
1928 yılında Erzurum merkez köylerinden Güllüce’de dünyaya gelen Mehmet Kırkıncı hoca Said Nursi'yi hayatta iken ziyaret etmiş isimlerden birisi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette Kırkıncı hocaefendi ile kısa bir sohbette bulundu ve şifa dileklerini iletti. Kırkıncı Hocaefendi de mukabil dualarda bulunduklarını belirtti.
Kalp kapakçıklarındaki rahatsızlıktan dolayı Erzurum'dan İstanbul'a götürülen Kırkıncı Hocaefendi, burada başarılı bir operasyon geçirmiş, yoğun bakımın ardından normal odaya alınmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi almıştı.

Yorumlar (3)

Hak aşıkları" 9 Yıl Önce

sayın cumhurbaşkanım adnan yılmazdan ötürü kırkıncı hoca ve cemaati büyük tepki almakta bu tepki tarafınıza da yansımakta.sakallı ilim irfan sahibi insanların adnan yılmazla birlikte mecliste adaylık peşinde koşmalarını kınıyorum.herkes kendi işini yapmalı.hak aşıklarına bu yakışır gerçekten hak aşığılarsa ?!

Muhammet kazanç 9 Yıl Önce

Allah hayrlı uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin inşallah çok geçmiş olsun......

başinizdan derken 9 Yıl Önce

birakin kuldan medet ummayi allahu tealadan isteyin en buyuk sahip o dur. kisisel rantlarunizi hirslarinizi hocalara baglamayin.kirkincinin akp ile arasi kotu olsa etrafinda etiketli bir kisi kalmaz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.