DOĞUTÜRK

AVRUPA BİRLİĞİ DIŞINDAN İLK KEZ BİR BİLİM İNSANI KOMİTE ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Güncel

Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez İtalya’da G.D Annunzio Cheti-Pescara Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Eczacılık Fakültesi Dekanlarının teklifleri ve Üniversite Senatosunun oy birliği ile iki farklı Uzmanlık Derecelendirme Yüksek Komitesi Üyeliğine seçildi.

Sağlık Bilimleri ve Eczacılık Teknolojileri alanlarında çalışma yapan bilim insanlarının davet edildiği komitede Avrupa Birliği dışından ilk kez bir bilim insanı komite üyeliğine seçildi. Alanlarında uzman olan ve toplam 11 üyeden oluşan komite izleme ve derecelendirme yaparak ilgili alanlarda öğrenim görmüş öğrencilere uzmanlık ve mezuniyet yetkisini vermek üzere her yıl düzenli olarak Temmuz ayı sonunda toplanarak üniversite uzmanlık tezlerinin derecelendirilmesinde ve bilimsel değerlendirilmesinde belirleyici rol oynuyor. 

Yorumlar (1)

Yavuz selimliler grubu adına 11 Yıl Önce

hasan abi senden daha çook şeyler bekliyoruz. başarılarının devamını dileriz. hasan türkez bir ılıca yavuz selim anadolu öğretmen lisesi mezunudur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.