DOĞUTÜRK

ASSİSTT ÇALIŞANLARI ORTADA KALDI

Güncel

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın bakanlığı döneminde Erzurum’da açılan ALO 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) çalışanları ortada kaldı.

Daha önce Erzurum ihalesini alan ASSİSTT, geçtiğimiz aylarda yapılan yeni ihaleyi GLOBAL A.Ş.’ye kaptırınca çalışanlarına istifa baskısı yaparak, kapıyı göstermeye başladı. Sağlık Bakanlığı döneminde ihaleyi alan firma değişse bile çalışanların mağdur edilmesinin söz konusu olmayacağını dile getiren Prof. Dr. Recep Akdağ’a rağmen, çalışanlarına “Ya istifa edeceksiniz, yada iki ay içinde işinize son vereceğiz” şeklinde dayatma yapan ASSİSTT’in sergilediği bu anlamsız tutum, çalışanları hayal kırıklığına uğratarak, zor durumda bıraktı.
Çalışanlarından “Tüm haklarımdan feragat ediyorum” ifadelerinin yer aldığı dilekçeler alan ASSİSTT tazminat ödememek için her yola başvuruyor.
ASSİSTT, haklarından feragat ederek istifa dilekçesi vermelerini ve GLOBAL A.Ş.’ye başvurmalarını isterken, GLOBAL A.Ş.’nin mülakata çağırdığı ASSİSTT çalışanlarına herhangi bir dönüş yapmadığı ileri sürüldü.
ÇALIŞANLAR MAĞDUR
Üç yıla aşkın süredir MHRS ALO 182’de çağrı aldıklarını dile getiren ASSİSTT çalışanları ise, karşılaştıkları bu haksız tutumun bir an önce giderilmesini istediler. Günde 10 saat çalıştıklarını ve Avrupa standartlarının çok çok üzerinde çağrı aldıklarını ifade eden ALO 182 çalışanları, “Günde 10 saat çalışarak, ortalama 150’nin üzerinde çağrı alıyoruz. Avrupa standartlarında bu çağrı süresi 6-7 saat iken bizler 10 saat çalıştırılıyoruz. Günlük 150-200 arası çağrı aldığımız yetmiyormuş gibi, şimdi de böyle bir haksızlıkla karşı karşıya bırakılmış durumdayız. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ndan ve eski bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’dan yardım bekliyoruz. Sayın Akdağ, Erzurum’da katıldığı televizyon programında ihaleyi alan firma değişse bile kimsenin mağdur edilmeyeceğini söylemişti. Şimdi 700’ün üzerinde çalışan adeta baskılara maruz bırakılarak, istifaya zorlanmakta ve mağdur edilmektedirler. Yetkilileri göreve davet ediyoruz.” dediler.
Öte yandan ASSİSTT MHRS çalışanlarının geçtiğimiz hafta sonu Erzurum’a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a seslerini duyurabilmek için pankart açmaya hazırlandıkları, fakat ASSİSST yetkililerinin bu duyumu haber alarak çalışanları mağdur etmeme sözü vererek, girişimlerinden vazgeçirdikleri de sızan bilgiler arasında…

Yorumlar (67)

Ahmet COŞKUN 11 Yıl Önce

felaket senaryosu yazan assistt a.ş. çalışanlarına güven ortamı sağlamadan hakkını vermeden daha çoook ihale kaybeder.. erzurumlu dadaşim taksim gezi eylemcileri gibi yakıp yıkmayi kendine yakıştırmaz yoksa çoktan haklar hak sahibine verilirdi..

Hamza Yavuz 11 Yıl Önce

bu firma tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen, devleti soyan sahtekar bir firma.elbet birgün batacak.

ahmet ozyurt 11 Yıl Önce

isten cikarmak icin haksiz tutanak veriyorlar,atilmak istemiyorsaniz imzalayin tazminat hakkinizdan vazgecin diyorlar,

Hasan AYDIN 11 Yıl Önce

bu haberi yapan basın organı zamanında nerede idiniz acaba istanbul ankarda sendikal haklar için ne mücadeleler verildi doğu bölgesinde açılan lokasyonlar yüzünler sendika assistt aş ye giremedi zamanında sendika ile bilgilendirme yapsa idiniz bu iş böyle olmazdı...!!

Yasin özdemir 11 Yıl Önce

bu projede sayılarının artması için ttnet projesindeki çalışanları mhrs projesinde çalışıyormuş gibi gösterip devleti kandıran tek firmaya başarılar :)

bahar can 11 Yıl Önce

bu şirket mey opersyonun da çalışanları teftiş sırasında mhrs çalışanıymış gibi gösterdi.üç kağıtçılığın diz boyu olduğu bir yer

recep 11 Yıl Önce

eğer hakları gaspedildiyse assist çalışanlarına şunu söylüyorum lütfen bimere mesajlarınızı açık bilgilerinizle yazın kesinlikle başbakanlık olaya el koyacaktır.

KERİM 11 Yıl Önce

haksizliği kendine ilke edinmiş bir şirkket hak ve hukutan haberdar olmayan yöneticiler sağlik bakanliği yetkilileri namusuyla evine bir ekmek parasi götürmeye çalişan bu insanlara lütfen yardim edin

Onur Ekşi 11 Yıl Önce

ohh iyi oldu hepinize gözünüzün önünde olana susarsanız bigün başınıza gelir!

Nazire oluk 11 Yıl Önce

assistt bu! doğru ve adaletli bi davranış zaten beklenemez! tüm bunların birde sualini vermek var ahirette! ben hakkımı helal etmiyorum fitil fitil gelsin hem bu dünyada hemde ahirette ağızlarından burunlarından inşallah haram zehir olsun....

ihsan ayten 11 Yıl Önce

şakacı assistt:))

magdur 11 Yıl Önce

bu isin sorumlusu bence sağlık bakanlıgıdır. 2 haftadır bir ele diyorlar bir bele. gordugumuz yetkililer surekli kıcıni basini sallir. bir gun söylediğini ertesi gun inkar edir. adam olsalardı bu durum bele olmaz idi.

magdur 11 Yıl Önce

saglık bakanlığı yetkilileri de surekli yalan yanlıs bilgi verip kafaları karistirir. hep söylediklerini inkar edir. bize hep yalan söylir. bakanlık yetkilileri dogru olalardı bu durum olmaz idi.

Pınar 11 Yıl Önce

Assistt baskılarda 1 numaradır..ona direnemezsin kalıte birimi var onun..2 ay a yı e diye dinler kapının önüne koyar..tazminat mı şakacılar:)

erdoğan 11 Yıl Önce

assistt'e ne hayallerle başlamıştım ancak hayellerim suya düştü.118 çağrısı,futbol,at yarışı,şans oyunları,uyap vb. çağrıların hepsi tanımlı.uyap çağrısı alanlarında sadece uyap çağrısı alması gerekirken tüm çağrıları alıyorum. denetlemeye geldiklerinde uyapcıları sadece uyap a çekip denetleme bitince tüm sikilleri tanımlıyorlar.sendikalı olmak yasal hakkımız hakkımızı savunmak ne zaman haksızlık olmuş anlıyamıyorum.sendikalı olduğumuz için hep baskı hep baskı ben hiçbir şirkette böyle bir baskı görmedim.yetkililer yardımcı olsunlar lütfen...

erdoğan 11 Yıl Önce

arkadaşlar anlıyorum sizi bende ankara ulus lokasyondayım bizde aynı durumdayız.herkes isyanda bildiğiniz gibi değil.

mağdur 11 Yıl Önce

..maalesef assistt bir mahalle bakkalı gibi yönetiliyor kurumsallıktan çok uzak yöneticileri fasıfsız, menfeatci, sömürücü hakkım haram olsun hesabım mahşere.. evet sağlık bakanlığınında çok büyük yalnışı var çalışanlara sahip çıkmadı bu ülkede nelerin olduğunu görüyoruz ki burdaki çalışanların çok zor şartlarda çalışmalarına rağmen şuan bu durumda olmaları, bakanlığın en büyük ilgisizliği, gözmezden gelmesi ve bence acizliğidir..

Çalışan 11 Yıl Önce

assistt bizlere diorki özlük haklarinizdan vaz geçin istifa dilekcenizi verin globala gidin bakanlik yetkilileri diorki uni mezunumusun kpss hazirlan 3 yildir bu sirkette ne dolaplar dondugunu dunya alem biliyor memleketin sahibi yok bize sahip cikan hic yok

Assistt magduru 11 Yıl Önce

arkadaslar lutfen sizden rica ediyorum hakki bir sekilde yenen biri var yada bi sekilde bu durumu dusunuyorsa hukuk yoluna basvurun illede sendika sart degil lutfen kac madur varsa toplanin bir is avukatina vekaletinizi verin o gerisini sizin icin halleder hakkinizida mahkeme yoluyla sonuna kadar tahsil eder. saygilarimla

istanbul maduru 11 Yıl Önce

bu sirket.denetlemelerde ttnet projesindekileri 'mhrs'asistani gibi gosterip prim yapmistir.bu sirket akp yandasligiyla sülalesine yatirim yapmistir.sendikal davalarimiz bastırılmistir.dogu calisanlarida bizi yadirgayip sustu.simdi sira sizde..

Tet 11 Yıl Önce

bu firmada hiç bir zaman kagıt imzalamıyacaksın taşörönler olduğu sürece ve bu godoşlar bu kadar para yedikçe bitmez bu zulum her halta tutanak ve haksız çıkarma prim kesme her halt var bir çağrı maks. 6 saat çalışmalı 2 gün off olmalı yoksa insanların psikoljisinin düzelecegi yok 700 tl sağlıyor göt herifler+ günde 8,5 saat x 6 = 51 saat çalışmaa

magdur insan 11 Yıl Önce

assitt as sadece erzurum insanini hammal yerine koyup bircok usulsuzluk yaparak biz calisanlari magdur etti etmeyede devam ediyor sayin saglik bakani prof doc recep akdag gitti ortaklik bitti. assistt bizim sayemizde vardi biz yok isek assistt de yok!!!!

eski assistt li 11 Yıl Önce

eski bir assistt calisani olarak su andaki asistanlara bol sans diliyorum tavsiyem en kisa surede bir is bulun

ANKARA MAGDURU 11 Yıl Önce

şimdiki çalışanlara sesleniyorum aklınız varsa haber iş sendikasına üye olun hakkınızı savunun.ben çok geç üye oldum ama zararın neresinden dönülse kardır arkadaşlar.biz bir oldukmu sendika gelip büro açar assistt'e bakın görün ozaman çalışma nasıl olurmuş......

eski assisttli 11 Yıl Önce

istihdam sağlamaktan bahsederek övünüyorlardı sağladığınız istihdam bu kadar olur. yöneticiler tüm yetkililer şunu bilmenizi isterim çalışanlarınızın ahını alıyorsunuz bunun acısı sizden çıkar.

mağdur assisttan_25 11 Yıl Önce

hani nerede bu sağlık bakanlığı nerede yetkililer ????????????????????????????

mert tunusluoğlu 11 Yıl Önce

sendikaya üye olun arkadaşlar......

Bir çalışan 11 Yıl Önce

avrupa standartları altında bir lokalde çağrı merkezi kurdurtmayı ön gören yetkililerin haberi olmadan birimler arasında eleman değişikliği yaparak sağlık bakanlığı temsilcilerini kandıran sözde kaliteli hizmet veriyorum diyen,çalışanlarının bir ekmek parası götürmek için saatlerce servis bekleyen ve geciken servisden dolayı lokasyona geç giren elemanından fazla mesai ücreti ödemeden çalıştıran bir assist den bahsediyoruz umarım yetkililer kısa sürede mağdur durumda bulunan çalışanlarının haklarını en kısa zamanda giderirler.bizler öksüz memleketin yetim memleketin yetim çocuklarıyız.

ibrahim 11811 11 Yıl Önce

yönetimden anlamayan torpili olan herkesi şirket yönetimine alırsan bunca çalışanın hakkını yersen olacağı buydu. şirket mhrs çalışanına 11818 yoğun diye yasak olduğu halde 18 çağrısı aldırırsan elinden alırlar mhrs yi. çağrı almasını bilmeyen konuşma özürlüleri tl yaparsan ekip kurmayı beceremeyenleri tl yaparsan diğer kurumlarıda kaybedeceğin kesindir.

ibrahim 11811 11 Yıl Önce

eski bir assistt mağduru olarak mhrs deki arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum zararın neresinden dönerseniz kardır. şirket 5 yıldan fazla agent çalıştırmama kararı almıştı. şimdiden yolunuza bakın. 5 yıldan sonra sağlık sorunları çıkmaya başlıyor.

ibrahim 11811 11 Yıl Önce

sırf sendikalı olduğum için bahane bulup attılar. üstelik son 6 ay performans birincisi olduğum için ödül verdikleri halde sistemi kötüye kullanmaktan(acw süresinden) damga vurarak tazminat ve işsizlik vermeden attılar. mahkemelerde kat ve kat fazlasıyla faiziyle aldım paramı.arabanın arkasına "assistt sağolsun" diye de yazdırdım.

MAĞDUR DADAŞ 11 Yıl Önce

assistt çalişani olarak resmen ezildiğimizi bildirdiğimiz halde ne sağlik bakanliğinca ne çalişma bakanliğimizca bir destek bulabildik.en üzücü olani sağlik bakanliği ve çalişma bakanliği denetlemenlerinin önünde hakkimizin gasp ettiklerini açikça söylemeleri ne kadar aci vericidir ki allah sorsun...

fatih 11 Yıl Önce

assistt den başka ne beklenirki. beni hakkım haram olsun. sendikalı olun arkadaşlar.

cüneyt 11 Yıl Önce

Arkadaşlar bir an önce kurtarın kendinizi.. assist vakit kaybı..

11818 ve ttnet magduruyum 11 Yıl Önce

bu şirket hepimizin pskolojisini alt üst etti.sendikaliyiz diye 4 aydır gece vardiyası veriyorlar.ekmek parası kazancaz diye canımızdan olcaz.25.maddeyi yapıstiriyolar.lanet olsun kalitesinede kendinede

mağdur 11 Yıl Önce

seni allaha havale ediyorum assist

Hala calisan 11 Yıl Önce

yorumunuz hakaret içerdiğinden yayınlanmamştır

magdur 11 Yıl Önce

bugun itibariyle isimize son verildi tek bir tane yonetici ortada yoktu iki uc senedir hakkimizi yediniz haram olsun ama burda kalmicak assist hakkimizi arayacagiz emin ol! iskur uzerinden istihdam ettiniz guya simdi isten cikarip tekrar istihdam ediyorsunuz 400 kisiyi bu nasil adalet! bizler hakkimizi savunamadigimiz icin bu durumdayiz daha konusmayi bilmeyen insanlar yonetici olarak iki sene boyunca somurduler ya sesimiz cikamadi issiz kalmak korkusu ama bizi biz bu hale getirdik!!!

magdur 11 Yıl Önce

devlet sahip ciksin simdi bizebir dilim baklava icin hapse girilen turkiyede saglik bakanligini dolandiran assistt yoneticiler afiyetle ceplerine indirdiklerini goturmekte ellerini kollarini sallaya sallaya madem adalet var bu ülkede madem cumhuryetcilik var yargilansin hepsi neden hala bu projenin bir kismi onlarda??? gunlerce mhrs cagrisi yerine tt cagrisi aldim o da yine milleti kandirmaca kapat ilerleyen saatte ara neymis samsun lokasyonunu su basmis bunu da gectim gunlerce arayan vatandasa ayni hikaye aldigim cagrilardan utaniyordum ibsanlari goz gore gore

gulseren 11 Yıl Önce

bogazimiza kadar doluyuz ama hala sesimizi ancak kendimiz duyuyoruz neden mi issizlik korkusu....

efsane 11 Yıl Önce

gökhan yükseloğlu emine tanrıkulu her ikisinide allaha havele ediyorum büyük rol üstaları aynı kene gibi insanın kanını içten içten emiyolar belli etmeden bunlara dikkat edin zorla istifa yazdırıyolar yazmıyanlarada iş kanununun 25 e 2 maddesini bahane ederek iş çıkışı veriyolar

selim 11 Yıl Önce

merhaba , bununla ilgili (bimer i )150 arayarak yada bimere mail atarak sesınızı yukseltemebiliriz.erzuruma sahip çikalim.

Eski kurt 11 Yıl Önce

ahmet dingili konu assistt in isten cikarilan personeli sanane lan geziden mal herif..

murat aykuş 11 Yıl Önce

bu durumlar ile ilgili kim ne yapabilir artık bu yönüne bakılması gerekmez mi bu durum erzurumu gençlerinin ağzına çalınan bir kaşık baldan başka nedir allah aşkına bu duruma kim dur diyecek ve erzurum gençliği ne zaman zihniyeti ne olduğu bilinmeyen bir şirket yönetimine dur dsemek için harekete geçecek bunları dile getirelim lütfen

sahipsiz öksüz vatandaş 11 Yıl Önce

assistt yöneticilerine erzurum lu anadolu çocuğu burada da saflığını temizliğini yine gösterdi ama zarar eden yine masum vatandaş oldu şu andaki assistt yöneticileri henüz bu zamana kadar çalışıpta istifa ettirilen binlerce çalışanın hepsimi yalan söyledi bir tek assistt şirketi yönetici kadrosu doğru söylüyor bunun açıklamasını lütfen assistt adam gibi göğsünü gere gere halka çıkıp doğruları açıklasın yapsın çalışıpta ödenmeyen bu tazminatlar kimin cebine giriyor devlet büyükleri bunu açıklasın lütfen. bu kadar insanı madur etmeye hiç kimsenin hakkı yok.

assistt ten iğrenen vatandaş 11 Yıl Önce

senin verdiğin maaşında paranda batsın yazıklar olsun assistt yönetimi nisan yağmuru yağıyor yüzüne

vatandaş ahııı 11 Yıl Önce

azıcık zerre kadar onurun varsa assist şirketi yöneticileri hemen aldığınız ihaleyi iptal edin kim bakarsa baksın sülük cinsleri

Legal 11 Yıl Önce

legal

dilekk 10 Yıl Önce

ben assistte 2 yıl calıstım en sonunda evlılık nedenı ıle ıstıfa ederek kurtuldum arkadaslar sız sız olun sendıkaya uye olun haklarımız savunuluyor baskılara maruz kalıyorsunuz ne iğrenc seyler yapılıyor içerde hepsini biliyorum sendıka tek caremız ben son 1 yıl uye oldum cokta pısmanım keske en bastan uye olsaydım dıye sımdı bır davayı kazandım assitt yonetıcılerı allah bu kadar sucsuz masum ınsanların hakkını bırakmaz hıcbırınıze ben outbound olmama ragmen ne ınbound ne mhrs destegı kalmadı sureklı sıgrtada gırdı cıktı yapıyor sırket mhrs erzurumda var ıstanbuldada varmıs gıbı gosterıyorlar allah bıldıgı gıbı yapsın sızı ben kkurtuldum darısı dıger arkadaslara...

istihdam 10 Yıl Önce

alo 182 mhrs istihdam kapısı olarak açılan bu projeye umut bağlayarak evlenen kredi çeken gençler iş den çıkarımların başladığı asistde bugün nene hatun konferans salonunda asist yetkilisi istafil paçacı çalışanlara neyin ikna çabasında acaba ?

çalışan 10 Yıl Önce

çalışana bilet kesen firma en üst tepe yönetimi ve sorumlu yöneticisi israfil paçacı kendilerini eleştirirsinler çalışanlarını mağdur etmesinler

yazıklar olsun 10 Yıl Önce

erzincan assistt de proje azaldıkça assistt üst yönetiminin erzincanli olmasindan kaynakli erzincanli takim liderleri ortada kalmasin diye erzurum da emek veren çalişan takim liderleri ve grup liderleri fesihleri yapildi erzurumlu bu gençleri sahiplenen siyasetçi yokmu gerçi il yöneticisi turgay deneri erzurum lu olmasina rağmen erzurumlu gençlere sahip çikamadi

Suna yıldız 10 Yıl Önce

Assistt güzel milleti kandırıyor lütfen kulak verin bu şirkete biri dur desin hiç adil bir şirket değil milletin zavallıların sırtından para kazanıyorlar...

Soru 9 Yıl Önce

assi̇stt çalışanları artık kadroya mı geçiyor bilgisi olan var mı ?

Sultan 9 Yıl Önce

assistt çalışanları kadroya mı geçiyor artık bi bilgisi olan var mı ??

akif 9 Yıl Önce

arkadaşlar ben işe yeni başlıyacağım yorumlarınıza bakınca işten memnum sayısı gerçekten çok az sayıda şuan kafam çok karışık açaıkçası işin zor olduğunu bilerek girdim ama yorumalarınız beni biraz tedirgin etti şuan başalasam mı ?başlamasam mı ? diye kararsızım yani hiç iyi tarafı yokmu bu işin

soruu 9 Yıl Önce

merhaba açtığınız dava özlük hakkı davası mı

EN DOĞRU SÖZ 8 Yıl Önce

assistt te teknik yönetici olarak çalıştım,yönetici olarak ben mağdur oluyorsam zavallı asistanlara ne demeli,ne vardiya belli ne yemek saati.amatör bir firma.aynı birimde çalışan arkadaşımla aynı maaşı alamıyorduk komikliğe bak.her türlü sistemsel oyun ve numaralar kesinlikle dönüyor.login ıd ler üzerinde istedikleri gibi oynayıp zavallı asistanlar suçlu çıkarıp işten atıyorlar.ben ilk defa bu kadar amatör bir firmada çalıştım ve çok pişmanım.bütün birikimim ve tecrübelerim iyice köreldi.sahtekarlı,ikiyüzlülük,adam satmayı bu firma öğretti bana.hakkım haram zıkkım olsun.

no name 8 Yıl Önce

düşüşünün artık bir çalışan olarak yorum yazarken bile isim veremiyorum işten atılırım korkusuyla o derece bir firma 3 yıldır çalışanım torpilli adamlar 2 günde yükselir sen en iyi 3 e girersin 300 lira para alır gidersin her işi yaptırırlar asistanligin yanında maaşında 1 lira artış olmaz

gazeteci 8 Yıl Önce

sevgili asist mağdurları yorumlarını tek tek okudum. hakkınızı aramak istiyorsanız elimizden gelen desteği sizler için göstereceğimi belirtmek istiyorum. ben erzurum da yaşıyorum ve gazeteciyim. sizin sesiniz olabilirim..metinguvenusun@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Dadaş 8 Yıl Önce

kurulum yönetim çalışan anlamında tam bir yalakalık torpilin döndüğü hak yenilmesinin normal karşılandığı her türlü dolandırıcılığın yapılabildiği bir kuruluştur. yöneticisinden asistanına bir gün sonrasını göremeden çalışılan bir batakhane. destekleyen devlet yöneticilerine bir çift sözüm var. lütfen bu düzensizliğe bir dur diyen olsun.

kadir ensar 8 Yıl Önce

çatır çatır bütün haklarımı aldım . şimdi diyorumki iyiki işten çıkarmışlar .

kadir ensar 8 Yıl Önce

assistt senin gibi amatör bir firmada çalışmasaydım bu kadar tazminatı nasıl alırdım iyiki varsın ...:):):)

utanmazlar 8 Yıl Önce

bu firma tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen, devleti soyan sahtekar bir firma.elbet birgün batacak.

?? 7 Yıl Önce

3 aydır assistt çalışıyorum üç tane tutanak yedim en ufak bir şikayete tutanak veriyorlar iş den çok sogudum doğru olan benim çıkmam mi olur şirketin çıkarması mi eski çalışanlardan ve cikarilanlardan bu yönden bana yardımcı olmalarını rica ediyorum

Gulllĺ 6 Yıl Önce

Bu kadar insan mağdur işsiz kaldıkları için. ama bence çalışırken dahi mobing baskı hertürlü adaletsizliği yapan şirkete bence daha once ayaklanma yapılıp şartları düzeltmesi gerekiyordu. Erzurum halkı olarak is yok her çalışma alanı yok her Yer para si az çok çalıştırıyor . Erzurum her zaman vatanını milletini seven il her.koşulda ulkesine canını veren millet. Allah aşkına buraya da artık başka projeler gelsin is alanları yapılsın. Assist is alanı olarak yapıldı fakat çalışanına yapmadığı kalmadı verdiği parayı sürekli başına kalkan en.iyi erzurum imkanlarinda iyi iş dugunu sandığı şirket yazıklar olsun nefret ediyorum o şirketten bana da haksızlık yapıldı.Ya Allah rızası için kapansin sisstt düzgün insana değer veren şirketler gelsin ...

isim yazcak ortam mı bıraktınız 2 Yıl Önce

devlet kurumu adına çalışan taşeron firmalar esiliyor resmen deneti sağlıklı ve güvenilir değil sağlıksız şartlarda uzun süre yıpranma payı yüksek şekilde çalıştırılıyor...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.