DOĞUTÜRK

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN POLİSE ZİYARET

Emniyet

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Köprüköy Anaokulu öğrencileri, İlçe Emniyet Amirliğine ziyarette bulundu.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Köprüköy İlçe Emniyet Amirliğince, Emniyet Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde; davet düzenlendi. Davete Köprüköy İlçe Kaymakamı Abdurrahman İçyer, kamu kurumlarının temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Davette İlçe Kaymakamı Abdurrahman İçyer, psikoloji biliminde, Maslow’ un ihtiyaçlar teorisine göre, insan ihtiyaçlarının 5 gruba ayrıldığını; Güvenlik ihtiyacının ise, insanın yemek, uyumak, vs. fiziki ihtiyaçlarından sonra ikinci sırada geldiğini belirterek, Emniyet Teşkilatının vatandaşların güvenlik ihtiyacını sağlayarak toplumun sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Daha sonra kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Köprüköy Anaokulu öğrencileri, Polis Merkezini ziyaret etti. 4-7 yaş grubu öğrenciler olan çocuklarla sohbet edilerk hatıra fotoğrafı çektirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.