DOĞUTÜRK

KAMİL KOÇ DOĞU ANADOLU’DA ANAHTARLARI FATİH UĞUR’A TESLİM ETTİ

Ekonomi

1926'dan buyana Türkiye'nin ilk seyahat firmalarından biri olan Kamil Koç Turizm Doğu Anadolu’da tercihini profesyonellikten yana kullandı.

Karagül Group Genel Müdürlüğü ve Kamil Koç Turizm Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu yönetim kurulu üyesi, bir çok ulusal firmada yöneticilik yapmış aynı zamanda sektörde kreatif fikirleriyle her zaman ön planda olman Fatih Uğur’a teslim edildi. Göreve resmi olarak başlayan Fatih Uğur; “Öncelikle, beni bu göreve layık gören Karagül Group Yönetim Kurulu Başkanı sayın Menderes Karagül’e ve Kamil Koç ailesine teşekkür ediyorum. Kamil Koç, özellikle Doğu Anadolu’da çok fazla yıpratılmak istendi. Asılsız iddialarla topluma farklı gösterilmeye çalışıldı. Göreve başladığımız bu günden itibaren, Kamil Koç’un ne kadar kaliteli, ne kadar dürüst ve ne kadar hizmet kalitesi yüksek bir firma olduğunu çalışmalarımızla müşterilerimize kanıtlayacağız. ”dedi.
Konuşmalarında Karagül Group Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Karagül’e de değinen Uğur; “Kamil Koç’un vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra, başta Erzurum, Erzincan olmak üzere, tüm Doğu Anadolu’nun büyük bir kazanımı daha var. Karagül Group yönetim kurulu başkanı sayın Menderes Karagül, deyim yerindeyse hizmet için yaratılmış. Mütevazi, dürüst, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu savunan ve bu minvalde çalışmaların sürdürülmesini sağlayan bir hizmet adamı. Böyle birinin hizmet etmek için o kadar bölge arasından Doğu Anadolu’ya talip olmuş olması sizce bu coğrafya için şans değil de nedir?” dedi.
Kamil Koç’un hizmet ve kalite çıtasını, göreve geldiği günden itibaren daha da yükseklere çıkarmak için çalışacağını belirten Uğur, “ Bu yeni görevimizde, sorumluluklarımız çok fazla. Allah’ın izniyle bize emanet edileni canla, başla taşıyacağız. Ve inanıyorum ki yakın süreçte çalışmalarımızla, bölge halkına yakışan hizmeti, Kamil Koç kalitesiyle, var olanın daha da üzerine koyarak sunacağız. 15 Nisan’dan itibaren başta Oltu olmak üzere, Erzurum Merkez ve Erzurum’un bütün ilçelerine de aynı hizmet anlayışıyla seferlerimiz devam edecektir.” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.