“Her savaşta bir yalan vardır” diyor! ”! Ernest Hemingway. Ermenistan’ın da Türklere savaş açmasında da gerçek bir yalan var; soykırım!

21 Ocak 1916 yılında Ruslar Tortum’u işgal ettiler. 16 Şubat 1916 da Erzurum Ruslar tarafından işgal edildi.

Karabulutlar, Türkiye’nin 15 Mayıs 1919 yılında İzmir’in işgali ile üzerine çöktü!

Ermeni çeteleri Rus işgali ardından katliamlara başladılar!

Bu katliamlar 12 Mart 1918 yılına kadar sürdü. 12 Mart tarihi Türk tarihinde bunun için önemlidir!

Doğu Anadolu bölgesi ve dolayısıyla Erzurum’da on binlerce insan katledildi; kanlı Ermeni çeteleri tarafından! Elbette burada Rusların işgalden ve katliamlardan habersiz ve masum olduklarını söylemek yanlış olur, 1917 yılında Komünist ihtilali olunca Rus Ordusu Rusya’ya dönerken, Erzurum’u Ermenilere bıraktılar!

Erzurum’un çektiği acılar yıllarca sürdü.

Herhangi bir halka düşmanlık beslemek, düşmanlıkları tetiklemek gibi bir niyetimizin olmadığı kesindir. Ermeni halkıyla aramızda bir düşmanlık yoktur. Ermenistan yöneticilerinin yanlış davranışları saldırgan tutumları, diğer ülkelerin motivasyonları ile düşmanlık yapmaktadırlar.

Ernest Hemingway; “Her savaşta bir yalan vardır” diyor! Ermenistan’ın Türklere savaş açmasında da gerçek bir yalan var; soykırım!

Erzurum, Ruslar tarafından işgal edilene kadar sokaklarda Türk ve Ermeni çocukları beraber oynarlarken, işgal sonrasında Ermeni çocukları Türk çocuklarını toplanarak dövmeğe başlamışlardır. Bu Rusların ektiği fitne propagandasıyla olmuştur. (Pışıbba / Şeref Tipi).

Ermeniler, her zaman emperyalist ülkelerin idealleri için taşeronluk etmişlerdir.

Ermenilerin aslında Türk düşmanlıklarının arkasında sadece emperyalist ülkelerin Ortadoğu Projeleri, Kuzey Kafkasya projeleri yatmaktadır. O yüzden hedef Türkiye ve Azerbaycan’dır! Ortadoğu Projelerinin Irak, Suriye, Libya, Lübnan’ı ne hala getirdikleri malumdur!

2021 Mart ayında Papa Françesko’nun Vatikan’dan Irak’a giderek Barzani ziyareti, Şii lider Büyük Ayetullah Sistani’yi ziyareti masumane bir ziyaret değildir. Papa’nın ziyaretinin altındaki niyet; onuruna bastırılan pul ile olduksa aşikâr edilmiştir. Büyük Orta Doğu Projesinin gerçekleşmesi için yaptığı bir ziyarettir.

IKYB, Papa’nın Irak’ı ziyareti anısına altı adet pul bastırdı. Hatıra pulların üzerinde Türkiye’nin doğu illeri Kürdistan haritasında gösterildi!

ABD Başkanı Mr. Biden ise ziyaretten memnuniyetini belirtti!

Vatikan ve ABD; ortak hareket ettikleri eskiden beri bilinen bir şeydir! Plan ve projeler ortak yürütülür!

Türkiye işgal edildiği 1915 yıllarında; şer ittifakları gene kol kolaydılar!

1915 - 1922 işgal yılları aslında Türk Milletine tehlikeyi, birlik beraberliğin önemini belki biraz da olsa anlatmış ama değerini öğretememiştir.

İslam’ın hapsedildiği mezhep ayrılıkları da emperyalist ülkeler tarafından motive edilmiştir. Birlik beraberliği bozan ilk temel ayrılık mezhep kavgalarıyla hayattadır. Papa bu yüzden Şii lideri ziyaret etmiştir.

İlk Haçlı Seferi 1096 yılında düzenlendiğinden beri; Haçlı seferleri hiç bitmediği gibi; Anadolu’dan Türkleri silmenin, Müslümanları silmenin hedefi de değişmemiştir. Rockefeller; “Atatürk planlarımızı yarım yüzyıl erteledi” demiştir. Büyük Komutan ve Devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk; onların hedeflerini yerle bir etmişti. Emperyalizmin karşısında aynı ruhla, aynı bilinçle dipdiri ve bir olmalıyız!

Milletimize 12 Martlarda işgallerden kurtulmak eğlenceleri yapmalıyız; dünya duysun, anlasın, anlatalım! Ama önce milletimize karşımızdaki emperyalist güçlerin plan, proje ve nihai hedeflerini anlatalım! Amaçları dünyada tek devlet, tek din! Açılımı ise; diğer dinler ve sınırlar yok edilecek, dünyayı kendileri yönetecekler! Efendi kendileri, diğer insanlar ise köleleri olacaklar; planları böyle!

12 Mart ve 1919 – 1922 Türkiye’nin Kurtuluş Mücadelesi böylece anlam kazanmaktadır!

Kutlu olsun!

Ruhumuzu kaybetmedikçe hep kazanan taraf olacağız; şüphesiz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.