Hangi din, hangi ırk, hangi yöre, hangi siyasi tercihin taraftarı olursa olsun, bu satırların yazarı için fark etmez. Önce insan olmalı, insan olmanın değerlerini yere düşürmeden omuzlarında taşımalı.

Adamın biri (adam, dediysek sözün gelişi) şehidimizin cenazesinde, yani bir kahramanı, bir yiğidi son yolculuğuna uğurlarken muhalefet partisinin lideriyle yumruğuyla konuşuyor. Yumruğuyla konuşuyor çünkü, gerçeklerden uzak olanlar, beynini kiraya verenler ya da satanlar asla düşünmez ve istenilen şekilde yönetilerek siyasi şehvetini tatmin etmeye çalışırlar.

Ve bilmezler ki siyasi yönden tatmin ettikleri şehvetleri bir toplumun geleceğine zarar vermesine, milletin huzursuzluğuna neden olmaktadır.

Köpekler en güzel örnektir, kendini ifade edemeyen bu canlılardan bazıları, önce hırlayarak, sonra da ısırarak tavır koyarlar.

Geçmişte, siyasetçileri, gazetecileri, yazarları, bilim insanlarını ısıranları da çok görmüştük!

Peki ne olmuştu!?

Kaybolan yılların acısını şimdi hissetmiyor muyuz?

Bırakın karşıt fikirde olan birini, bir düşmanınız bile haksızlığa uğrayınca eğer onu savunmuyorsanız, sizin insani değerlerle sorununuz var demektir.

Ne yazık ki günümüzde iki oy için soysuzlaşarak siyasi şehvetini sözlü hakaret ve fiziki saldırıyla tatmin etmek isteyenler ve de edenler çıkıyor!

Ve cinsel şehvetini saldırgan hayvanlar gibi tatmin edenler.

Yani tecavüz!

Yani insanlıktan uzak bir eylem!

Biri siyasi, biri cinsel şehvet.

Ne farkı var ki!

Siyasi şehvetini yumrukları ve hakaretleriyle tatmin edenlerin cezalandırılmadığı, hatta kahraman bile ilan edildiği günlerden geçiyoruz

Yazık!

Sırada ne mi var!

Korkarız, cinsel şehvetini tatmin eden tecavüzcü itlerin cezalandırılmamasına ve kahraman ilan edilmesine az kaldı!

Olmaz mı?

Siz öyle sanın, kötülük bulaşıcıdır.

Bundan korunmanın elbet bir yolu vardır.

Bu asla kin ve nefret ekerek sevgi ve mut beklemekle olmaz!

Tek çare sevgi ile eğitimden geçiyor.

Siyasi ve cinsel şehvetlerini şeytanca tatmin etmek isteyen bu tür canlı varlıkları inanç engellemiyorsa, yasalar en ağır şekilde cezalandırmalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.