Amerika’nın alçak terörist başlarının kellelerine,ödül koyması ve İran ambargosundan bizleri muaf tutması üzerine, Ülkemizde ki manda ve himaye yanlıları ile açılım sevdalılarına gün doğmuş olmalı ki bu sahte yakınlaşmaya sevinip, yine koro halinde ötmeye başladılar.!

Efendiler; Amerika’nın bu hamleleri, Irak’ın kuzeyinde, fıratın Doğusu, batısı her alanında Pyd ve ypg nezdinde düz ova siyaseti ile önce; Törör örgütüne siyasi meşruiyet ve boyut kazandırmak sonra; Güney Kürdistan’ın kuruluşunu sağlamak akabinde 384 km’lik Irak , 911 km’lik Suriye sınırı iç kısımlarımızda Kuzey Kürdistanı kurma hamleleridir.!

İyisi mi fazla zil takıp oynamayın, Arap baharının oryantelleri gibi zil takıp oynatırlar sizi.!

Çözüm mü Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde, Fırat’ın Doğusu batısı farketmez adım adım kurulan Kürdistan’a müsade etmemek, ya Irak’ın ve Suriye’nin üniter devlet yapısını muhafaza etmek için hertürlü alternatifi sahaya sürmek.!

Yada 1295 km’lik sınır bölgemizin güneyine biz hakim olup, Orda kurulacak Devletinde, yaşayacak Milletinde adını ve soyadını biz belirlemektir.!

selam saygı dua...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.