Bakıyorum da, BB Erzurumspor taraftarını Özer Hurmacı, Emrah Başsan ve Egemen Korkmaz kesmemiş olacak ki yeni yıldız oyuncu istiyor. Yıldız oyuncudan kasıt sanırım isimli oyuncular. Bu anlaşılabilir bir şey. Erzurum taraftarının öteden beri isimli oyuncu görme arzusu vardı, doğal da karşılamak lazım bunu.

Ama bunu yıldız oyuncu olarak değerlendirirsen yanlış yaparsın. Ona bakarsan Erzurum’da yıldız oyuncu say say bitmez. Mesela Erhan Çelenk! Bana göre yıldızın kralı.

O geçen sezon itibariyle Erzurumspor için çok şey ifade eden bir oyuncudur. Hakan Cambazoğlu’nu, Taylan Antalyalı’yı, Hakan Arslan’ı falan saymıyorum bile. İnanıyorum ki Erhan bugün her hocanın kadrosunda görmek istediği bir adamdır.

Ben şahsen yeni sezonda herkesten çok Erhan’ın ne yapacağını merak edip duruyorum. Yine oyuna ve skora etkisi olacak mı, kafam orada. Ben onbirde Erhan’ı göreyim bir, gerisine bakarız. Yıldız yıldız diyenler uzağa değil, Erhan’a bir bakmaları yeter de artar bile. Yoksa yanlıyor muyum?

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Sen gönlünü defter yaparsan, gelip karalayan çok olur.

DUVARIN DİLİ : Boşuna dönüyor dünya. Bende çift okey var!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes 2018-07-31 23:02:28

sayın hocam o deyil yerine değil yazacaksınız köşe yazarı olmuşsunuz ama imla bilmiyorsunuz