Hiç sıcaktan bunalıp ağaç gölgesine, yağmurdan kaçıp ağaç kovuğuna sığındınız mı..? Topla tüfekle savaşlar artık bitti. Artık temassız savaş dönemi başladı. Sağlık, Gıda, Siber, 5G ve İklim… Korona virüs salgınının ardından iklim planını devreye sokmak için bir senaryo lazımdı bunun için aynı anda dünyadaki ormanlara ateş verildi. Akdeniz ve Ege sahillerimizdeki ormanlar alev ateş… Sebep ne? Küresel ısınma..!

Strateji uzmanlarına göre dünyaca ünlü haftada bir milyon satan ve 1843 yılından beridir kesintisiz yayımlanan The Economist dergisi 2021 kapağında bu yangınları kimin çıkardığına dair ipuçları veriyor..! Bu arada unutmadan bu derginin sahibinin kim olduğunu söyleyeyim. Dünyayı yöneten 12 aileden birisi olan ABD dolarını basan ve ABD merkez bankasını (FED) elinde tutan Rothschild ailesi… Derginin kapağı çocukça resimlerle dolu.

Kapakta; Maske, Aşı, parçalanmış ABD bayrağı, nükleer silah, dolar, enflasyon grafiği ve yanan ağaç resmine yer verilmiş. Orman yakmak için bir kibrit bir de it yeterli. O it PKK çıktı ya o kibrit? Araştırmacı yazar Hazar Tandoğan belgelerle diyor ki; ‘’Uydularla dünyayı mikrodalga fırına çevirdiler. Terör örgütleri belli amaçlar için kullanılıyor. Fakat özellikle 2021 yılı orman yangınları yeni dijital sistemle alakalı. Yani küreselcilerin yeni dünya düzeni projeleriyle gerçekleşiyor. PKK kullanılarak hızlandırılıyor ve garanti altına alınıyor’’. Ne dersiniz komplo teorisi mi?

Ya peki Türk takviminin dediklerine ne dersiniz? 12 hayvanlı Türk takvimine göre de 2020 yılı Fare yılıydı yani salgın (Zatülcenp) senesiydi. 2021 yılı ise Sığır yılı ve savaşların çok olacağı bir sene..! Tesadüf mü dersiniz? Her neyse yangınlardan sonraki hedef ise su kaynaklarının kirletilmesi ve su kesintileri. Karadeniz ormanları için, Erzurum bölge ormanları içinde tedbirler alınmalı.

Çünkü; artık dünya için kibrit çakıldı..!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.