Geçen hafta bu köşede ‘’Seni yazı dilini beğendiğim akademisyen bir tarihçi yazar olarak daha çok seviyor ve kıymetli buluyorum. Ne yalan söyleyeyim, ETÜ’ye Rektör Yardımcısı olmana çok da sevinmedim, sevinemedim. Çünkü Rektör yardımcısı olman demek artık o güzelim tarih kitaplarını yazamayacak olman demek’’ demiştim Prof.Dr.Murat Küçükuğurlu hoca için..

Hocamdan cevap geldi. Her zamanki gibi içten, samimiyet kopan bir cevap. Tabi onun kitaplarını dört gözle bekleyen okuyucularının meraklarını giderecek ve de beni ziyadesiyle memnun eden bir cevap. Şöyle diyor Murat hoca:

‘’Açıkçası hiç plan ve proğramda olmayan bir şeydi rektör yardımcılığı. Beraber çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğum rektörümüzün böyle bir teklifi karşısında hayır diyemedim. Esasında ben de bu görev halinde artık yazı yazıp yazamayacağım konusunda tereddüt yaşıyordum. Ama değil. Pekala yine kitaplar yazabileceğimi sanıyorum. Kesinlikle bu görev kitap çalışmalarımı engellemeyecektir. Kaldı ki şu anda dahi bir kitabıma da son şeklini vermek üzereyim. Üniversitemizin bir yayınevinin olması için de son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bu sayede Üniversite hocalarımız da derin bir oh çekecek. Ayrıca şehir arşivi kuruyoruz. İlginiz için teşekkür eder, benim için de değerli olan o kaygılarınızı boşa çıkartacağımdan emin olmanızı bilin istiyorum.’’

--

FOTO ŞAKA -

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Kitap gibi kadınları imlası bozuk erkekler okuyamaz! ( Halit Yence)

DUVARIN DİLİ: Oluruna bırak. Olmazsa tekrar bırakırsın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.