Yaylalı dualarla uğurlandı

Erzurum’da bir gönül ve dava adamı olan Necdet Yaylalı son yolculuğuna uğurlandı.

admin
admin
23 Ağustos 2020 Pazar 23:12
Yaylalı dualarla uğurlandı

Dün tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Yaylalı, Aziziye ilçesine bağlı Rizekent Mahallesi’nde toprağa verildi.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen cenaze törenine AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emekli Korgeneral Zekai Aksakallı, Dadaşkent eski Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı ile bazı ilçe belediye başkanları ve dostları ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Emre Yaylalı’nın babası olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necdet Yaylalı’nın hayatını kaybetmesi dostlarını ve yakınlarını yasa boğdu.

Milli görüş hareketinin Erzurum’da önemli isimlerinden olan gönül ve dava adamı Necdet Yaylalı, Erzurum’da çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev almış, uzun yıllar Erzurum’un Gürcükapı semtinde Emre Tuhafiye adıyla esnaflık yaparken kısa bir süre önce işyerini kapatarak emekliye ayrılmıştı.

Necdet Yaylalı'nın cenazesi bugün (Pazar) Aziziye ilçesine bağlı Rizekent Mahallesi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Burada Necdet Yaylalı’nın kardeşi Vahdettin Yaylalı ile oğulları Emre ve Talha Yaylalı ile diğer yakınları taziyeleri kabul ettiler.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Necdet Yaylalı’nın sadakatiyle farklı bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, “Necdet Yaylalı ağabeyimiz gerçekten duruşuyla, sadakatiyle çok çok farklı ve değerli bir dava arkadaşımızdı. Böylesine değerli bir dava arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şimdi de inanıyorum ki, Rabbim taksiratını hasenata tebdil etsin. Mekanı cennet olsun inşallah.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.08.2020 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.