Yaralı ayı yavrusu için seferber oldular

Erzurum'da mahalle muhtarının ihbarı üzerine bahçede hareketsiz haldeki ayı yavrusunun yanında bekleyen polis, hayvanı tedavi için Doğa ve Yaban Hayatı Koruma ekiplerine teslim etti.

admin
admin
29 Ekim 2017 Pazar 00:22
Yaralı ayı yavrusu için seferber oldular

Erzurum'un İspir ilçesinde yaralı ayı yavrusu, mahalle muhtarı ve polis ekiplerince kurtarıldı.

Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan Gamze Alakuş, ziyarete gelen babası Ulubel Mahallesi Muhtarı Halil Çalışkan'a, komşularının bahçesinde ceviz ağacından düşen yaralı ayı yavrusunu gördüğünü anlattı.

Çalışkan, bunun üzerine gittiği bahçede hareket edemeyen yaralı ayı yavrusu buldu.

Mahalle muhtarının ihbarının ardından olay yerine gelen polisler, yanında bir süre bekledikleri yaralı hayvanı, Erzurum'dan gelen Doğa ve Yaban Hayatı Koruma ekiplerine teslim etti.

İğneyle uyuşturulan ayı yavrusu, Kars'ta tedavi altına alındı.

Ulubel Mahallesi Muhtarı Çalışkan, yaptığı açıklamada, ayı yavrusunu yaralı gördüğünde çok üzüldüğünü belirterek, polise haber verdiğini, gelen ekiplerin hayvanı tedavi için götürdüklerini söyledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Yavru AyıYaralı Ayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.