Uçaktan inen yolculara kar sürprizi

Erzurum'a bahar geldi derken tipi şeklinde yağan kar yağışı kent merkezini yeniden beyaza bürüdü.

admin
admin
04 Nisan 2018 Çarşamba 07:34
Uçaktan inen yolculara kar sürprizi

Erzurum Havalimanında uçaktan inen yolcularda kar sürprizi yaşadı. Erzurumlu fenomen Emrah Çılgı ise kar skeciyle sosyal medyada izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Erzurum kent merkezinde gün boyu zaman zaman yağan yağmur gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Giderek şiddetini artıran ve tipi şeklinde yağan kar, kısa sürede cadde, sokak ve park halindeki araçları kapladı. Kıştan kalma günleri hatırlatan tipi nedeniyle karayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul’dan Erzurum’a gelen uçak 20 dakika rötarlı iniş yapabildi. Havalimanında uçaktan inen yolcular Nisan ayının üçünde bembeyaz bir manzarayla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Nisan sürprizi gibi kar yağışını skeç haline getirerek yorumlayan Erzurumlu fenomen Emrah Çılgı’nın videosu kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

Erzurum’da adeta kışın geri dönmesi üzerine Çılgı, “Yaz Erzurum’a gelme artık. Ne gereği var. Biz böyle iyiyiz. Donduk. Ayakkabılarımızı, botlarımızı çıkardık. Yaz gel artık Erzurum’a” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumUçakEmrah çılgı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.