SÜS HAVUZLARI DONDU

Erzurum’da dün etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklığının gece eksi 5 dereceye düşmesiyle kentte süs havuzları buz tuttu.

admin
admin
02 Kasım 2016 Çarşamba 11:36
SÜS HAVUZLARI DONDU
Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışının ardından bölgede soğuk hava da etkisini arttırdı. Erzurum’da dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derece olarak ölçüldü. Sabah saatlerinden itibaren soğuğun etkisini göstermesiyle kentteki süs havuzları buz tuttu. Bazı çatılarda buz sarkıtları oluşurken vatandaşlar soğuktan korunmak için atkı ve eldivenlerini giydi. Ayrıca buz tutan kaldırımlarda yürümekte güçlük çeken vatandaşlar zaman zaman düşme tehlikesi atlattı. Büyükşehir Belediyesine bağlı kar timleri de buzları kırarak yoğun mesai sarf etti.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Erzurum’da dün gece hava sıcaklığı eksi 5, Ardahan’da eksi 6, Kars’ta eksi 10 derece ölçüldü. Öte yandan yetkililer akşam saatlerinde oluşacak buzlanmalar ve zirai don ile ilgili uyarılarda bulundu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.