Soğuk kentin ihtiyaç sahibi öğrencileri bu kış üşümeyecek

Türkiye'de kışın en sert ve çetin geçtiği illerden Erzurum'da, ihtiyaç sahibi öğrencilere İstanbul'daki bir firma tarafından kışlık giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

admin
admin
01 Kasım 2018 Perşembe 08:19
Soğuk kentin ihtiyaç sahibi öğrencileri bu kış üşümeyecek

Türkiye'de kışın en sert geçtiği kentlerden Erzurum'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere, İstanbul'daki bir firma tarafından kışlık bot, mont ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı

İstanbul Beta Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kış soğukların en çok yaşandığı Erzurum'da, kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler ve okulları belirledi.

Bu kapsamda Erzurum'a gelen firmanın 4 görevlisi, aralarında görme engellilerin de olduğu 4 okulu ziyaret edip yaklaşık 200 öğrenciye kışlık bot, mont gibi kıyafet ile kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıttı.

Görevliler, gittikleri okullarda oyunlar da oynayarak öğrencilerle güzel vakit geçirdi.

Söz konusu firmada görevli insan kaynakları uzmanı Onur Arığ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan Erzurum'a kardeşlik köprüsü kurmak için geldiklerini söyledi.

Türkiye'deki en soğuk şehirlerinden olan Erzurum'da ihtiyaç sahibi çocukları kış gününde ısıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Arığ, "Firmamız, sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyor. Geleceğimize şimdiden yatırım yapabilmek ve köy okullarındaki çocuklara destek olmak için soğuk kentin sıcak insanlarına küçük ama samimi dokunuş yapmak için geldik." ifadelerini kullandı.

Arığ, kırsaldaki köy çocukları, kız öğrencileri ve görme engellilerin geleceklerine ışık tutabilmek için Erzurum'a geldiklerini belirterek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Palandöken ilçesindeki Görme Engelliler Okulu'na giden görevlilerin zaman zaman duygu dolu anlar yaşadığını anlatan Arığ, "Gittiğimiz okullardaki öğrenciler bizi çok sıcak karşılıyor. Köy okullarımızdaki kız çocukları başta olmak üzere tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve mont, kırtasiye malzemesi ile oyuncak gibi argümanlarla onları mutlu etmeyi hedefliyoruz. " diye konuştu.

Yardım dağıtılan Görme Engelliler Okulu öğrencilerinden Taha Genç de yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İstanbul'dan gelip bizleri mutlu eden insanları çok sevdik, Allah onlardan razı olsun. Biz çocukları ziyarete gelenler oldu mu çok şaşırıyoruz. Ailem ve buradaki arkadaşlarım adına herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine 2018-11-01 10:29:34

Erzuruma yapılan bu yardımlardan ötürü çok mutlu oluyorum.Araştırdığım kadarıyla bu firmanın merkezi istanbuldaymış ve erzurumla ilgili hiçbir bağlantısıyokmuş ancak buraya gelerek çocukları sevindirmeleri, bu yetkililerinin adeta iyilik melekleri olduğunu gösteriyor.İnsan kaynaklarından adamda güzel konuşmuş. aferin size.