Sitelerin efendisi!

Sitelerin efendisi!

admin
admin
01 Eylül 2021 Çarşamba 06:49
Sitelerin efendisi!

Vedat REFAYELİ

Güzel bir insan hikayesi olmasının dışında kesinlikle Erzurum’da başka bir örneğinin olduğunu da sanmadığım bir kişidir o.

Ferit Tohumcu 61 yaşında bir emekli.

Özellikle Yakutiye ilçesindeki Rabiaana Mahallesinde en az 10 ayrı sitenin bakım ve temizliğinden sorumlu.

Onu ne zaman görseniz ya çöp boşaltıyor, ya da elinde süpürge, sitenin etrafını veya içini temizliyor.

Çoğu da kalabalık dairelerden oluşan sitelerden sorumlu olan Tohumcu’yu yakından tanıyanlar, yaz-kış boş oturduğunu görmemiştir.

Cüzi fiyatlarla anlaştığı sitelerin her türlü bakım ve temizliğinden sorumlu olan Ferit Tohumcu’nun boş bir anı yok ve o bundan asla rahatsız değil.

‘’Ben çalışmadığım zaman yorulurum. Paraya ihtiyacım olduğu için de değil. Boş oturmamak için çalışıyorum. Kaldı ki ben işimi de seviyorum ve hep severek yapıyorum’’ diyen sitelerin efendisi, sadece çalışkanlığı ile değil, prensipleri ve düzeni ile de site sakinlerinin vazgeçemediği biri.

‘Çevresinde ‘Sofi’ olarak tanınan ve öyle çağrılan Tohumcu’yu özverili çalışmasından ötürü ben de kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Sitelerin Efendisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NİHAT 2021-09-02 09:55:34

bunlar yüzünden doğru düzgün istihdam oluşmuyor.