Polise şikayet edin beni hapse atsınlar!

Polise şikayet edin beni hapse atsınlar!

admin
admin
19 Aralık 2017 Salı 12:41
Polise şikayet edin beni hapse atsınlar!

Vedat REFAYELİ

Bu sözler, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen halk gününde söylendi ve güne damgasını vurdu. İş talebine bir türlü olumlu karşılık verilmeyen işsiz bir genç, Halk Gününde karşısındaki Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan’a sitem etti.

Genç, ‘’ Bana söz verildiği halde bugüne kadar iş verilmedi. Artık canıma tak etti. Bari burada memura hakaret etti diye şikayet edin polis gelip beni hapse atsın, kurtulayım!’’ dedi. Halk Günü’nde vatandaşların ne tür talepler ile geldiğini öğrenmek maksadıyla gittiğimde karşılaştığım manzara çok şaşırttı beni doğrusu.

Bazı daire başkanlarının da hazır bulunduğu halk günde gelen vatandaşların büyük bir bölümünün oğluna, kızına veya bir yakınına iş istemesi ilk dikkatimi çeken şey oldu. Evlenmek isteyenler, komşusundan şikayet edenler, dağıtılan ekmek sayılarının azlığından şikayet edenler de dikkatimi çekenlerden oldu..

Her bir kişiyi ve talebi büyük bir dikkatle dinleyen beyaz masanın idarecilerinin nazikliği ve sabrı da dikkatimi çeken şeylerden oldu!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.