Palandöken Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı düştü

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı yağdı.

admin
admin
03 Kasım 2020 Salı 07:33
Palandöken Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı düştü

Şehir merkezi olarak ülkenin en yüksek yerleşim yerlerinden olan Erzurum'da, sabah erken saatlerde etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

Yurdun önde gelen kış turizm merkezlerinden olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Palandöken'in zirvesindeki kar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Palandöken Kayak Merkezi'nin zirvesini beyaza bürüyen kar ise turizmcileri de heyecanlandırdı.

Kayak merkezindeki bir otelin genel müdürü Ömer Akça, AA muhabirine, Palandöken'e yılın ilk karının düştüğünü, yağışın turizmcileri heyecanlandırdığını söyledi.

Bu yıl Rus acentelerle büyük anlaşmalar yaptıklarını dile getiren Akça, şunları kaydetti:

"Palandöken'de bu yıl özellikle yerli misafirlerin yanı sıra Rus turistlerimiz de olacak. 25 Aralık'tan itibaren 15 Mart'a kadar her hafta Erzurum'a 800 Rus turist gelecek ve çok güzel bir kayak tatili yapacaklar. Yurt dışındaki kayak merkezlerinin kapalı olması nedeniyle bu yıl Türkiye'deki tüm kayak merkezlerinde bir yoğunluk yaşanacağını tahmin ediyoruz ancak en çok yoğunluğun Palandöken'de olacağını da biliyoruz."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENKayak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.