Otizmli çocuklar fidan dikti

Erzurum'da "Fidan Dikimi Sende Katıl" etkinliği kapsamında otizmli çocuklar fidan dikti.

admin
admin
19 Nisan 2018 Perşembe 07:50
Otizmli çocuklar fidan dikti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kampüsünde gerçekleşen etkinliğe katılan vatandaşlar, halay çekerek, otizmli gençlere destek verdi.

Etkinlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 81 ilde başlattığı "Koşabiliyorken Koş" Projesi'nin de tanıtımı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bakanlığın projesinin Erzurum’da çok geniş katılımlı ilgi gördüğünün altını çizerek, "Koşabiliyorken Koş Projesi Türkiye’de dalga dalga yayılıyor. Projenin başarıyla yürütüldüğü illerden birinin de Erzurum olmasından dolayı gururluyuz. Tesis zengini ve olimpiyat kentinde 60 bine dayanan lisanslı sporcu sayımızla Türk sporuna hizmet veriyoruz. İnanıyoruz ki 2026 Kış Spor Olimpiyatlarına da ev sahipliği yapacağız." dedi.

Protokol ve otizmli gençlerin fidan dikmesinin ardından davetlilere yemek ikram edildi.

Programa, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, KYK İl Müdürlüğü Salih Kaygusuz, gençlik merkezi müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Otizm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.