Onları gören köpekler ‘pır’!

Onları gören köpekler ‘pır’!

admin
admin
17 Temmuz 2021 Cumartesi 05:24
Onları gören köpekler ‘pır’!

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir’in hayvan barınağından da sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ‘’Tam yerlerini keşfediyoruz, itlaf ekiplerimizi ya da aracımızı görüyor, kaçıyorlar. Çünkü hem elemanlarımızı hem de aracımızı bu köpekler tanıyor’’ dediğinde ne yalan söyleyeyim, önce inanmadım.

Köpekler nasıl olur da personeli ve aracı tanıyabilirler?

Ahmet Kılıç, bunun mümkün olabildiğini anlatırken, fellik fellik özellikle başıboş 3 sokak köpeği aradıklarını söyledi.

Şehrin muhtelif semtlerinde görülen ve takibata rağmen bugüne kadar yakalanamayan 3 siyah başıboş köpeğin yakalanması için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Ahmet Kılıç, ‘’Amacımız bu köpekleri itlaf etmek değil. Kısırlaştırıp hayvan barınağına almak. Şu an barınağımızda çok sayıda sokak köpeği var. Genelde çocuklar ve aileler korkuyor diye sokakta da köpek bırakmak istemiyoruz’’ dedi.

Bir keresinde aldığı bir ihbar üzerine kendisinin de köpeklerin bulunduğu yere gittiğini, beklediği araçlarının gelmesine rağmen bu köpeklerin araçları görür görmez kaçtığını dile getiren Kılıç, şu an için tek tesellilerinin köpeklerin zararsız olmasını gösterdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.