Oltu’da neler oluyor?

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen Mahallesinde gece geç saatlerde çıkan yangında Halis Coşkun’a ait ahır, merek ve samanlık tamamen yanarken misafir odası ise zarar görerek kullanılmaz hale geldi. Yangında 24 büyükbaş hayvan ise son anda yanmaktan kurtarıldı.

admin
admin
28 Ocak 2019 Pazartesi 08:44
Oltu’da neler oluyor?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Oltu İtfaiye Amirliği ekiplerinin zamanında ve planlı müdahalesi büyük bir faciayı önlerken, 24 büyükbaş hayvan ise son anda yanmaktan kurtarıldı.

Yangında büyük maddi zarar gören Halis Coşkun, “Ben Dokuzdeğirmen Mahallesi muhtar adayıyım. Geçen gün muhtarı seçmen kağıtlarını asmadı diye şikayet ettim. Daha sonra bunlar bize düşman kesildi. Mereğimi, ahırımı ve misafir odamı yaktı’’ diye iddiada bulundu.

Coşkun, 7 ton saman, 5 traktör ot, tarım aletleri ve hayvanların tamamen yanan yemleri ile birlikte yaklaşık 30 bin lira civarında bir zararının oluştuğunu ifade etti.

AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Celal Çelebi ise, yangını duyar duymaz olay yerine giderek yangında zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan adayı Çelebi, “Çok üzücü bir durum. Elimizden gelen bütün desteğimizle Halis Coşkun amcamızın yanındayız’’ dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.