KAR TİMLERİ BERAT BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kurtarma timi ateşli hastalığa yakalanan Berat İpek bebeği karlı yolları aşarak hastaneye kavuşturdu.

admin
admin
20 Aralık 2016 Salı 12:46
KAR TİMLERİ BERAT BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU
Köprüköy ilçesinin Yukarı Kızılca Mahallesi’nde yaşayan İpek ailesi, ateşi 39.5 dereceye ulaşan 4 aylık Berat bebeği hastaneye kavuşturmak için İl Kriz Merkezi’ni arayarak mahalle yolunun kapalı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Karla Mücadele Ekipleri, kar ve tipiden dolayı kapalı olan yolda çalışma yaptı. Pasinler Karayolu’na 15 kilometre uzaklıkta olan 8 kilometresi karla kaplı yolu birkaç saatte araç ve yaya trafiğine açan karla mücadele ekipleri, paletli kar aracıyla Yukarı Kızılca Mahallesi’nden aldığı bebeği Ağacaşar Mahallesi’nde bekleyen sağlık ekiplerine kavuşturdu.
Umuda uzanan yolculukta eli beliren Berat bebeği gören vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Evladını sağ salim hastaneye kavuşturan İpek ailesi, Büyükşehir Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına yavrusunun tedavi hizmetlerinden yararlanması için gösterdikleri üstün çabadan ötürü şükranlarını sundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.