Kadın kaybolur, biz kadını aramaya gideriz!

Kadın kaybolur, biz kadını aramaya gideriz!

admin
admin
16 Aralık 2020 Çarşamba 09:04
Kadın kaybolur, biz kadını aramaya gideriz!

Vedat REFAYELİ

Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi İtfaiye merkezine gittiğimde itfaiyecilerin sadece yangına gitmediğini, farklı arama kurtarma çalışmaları ile de ilgilendiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım.

Daire Başkanı Alpaslan Gülakar, ihtiyaç halinde bir çok farklı hizmette de bulunduklarını söylemiş, teşkilatın halkın can ve mal sağlığı için gereken özveriyi gösterdiğini anlatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bunun çarpıcı bir örneği yaşandı.

Palandöken ilçesine bağlı Yıkılgan köyünde bir kadının kaybolduğu ihbarını alan jandarma, Erzurum İtfaiyesi’nden yardım talep etti.

Tedbir amaçlı sağlık ekibi ve ambülans ile birlikte hareket eden İtfaiye Arama Kurtarma Timi, çok kısa süre içerisinde 45 yaşındaki N.Y’yi sağ salim bir şekilde bulmayı başardı.

İtfaiye timi, kadını ailesine teslim ederken, asli görevine konuşlandı.

Genelde sadece yangın olduğunda yangına gider bildiğimiz İtfaiyeyi böylesine önemli bir hizmette de bulunduğu için çok alkış…

Editör

Son Güncelleme: 16.12.2020 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.