İşadamı Avni Dursun’u kaybettik

Erzurumlu işadamı Avni Dursun hayatını kaybetti. Kalp yetmezliği rahatsızlığı bulunan Dursun, üç gün önce yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamanı yitirdi.

admin
admin
17 Ağustos 2020 Pazartesi 15:13
İşadamı Avni Dursun’u kaybettik

Erzurum’da iş dünyasının sevilen simalarından olan ve Anavatan Partisi döneminde Erzurum Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Avni Dursun 73 yaşında hayata veda etti.

Dönemin Erzurum Belediye Başkanı Necati Güllülü'nün yardımcılığı yapan ve Anavatan Partisi'nde ilçe başkanlığı ile birlikte birçok kademesinde görev yapan Dursun'un üç gün önce yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hakan Dursun’un babası, Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım’ın da kayınpederi olan 3 çocuk babası Avni Dursun, Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 17.08.2020 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.