İlk 3’üme İsmail Köse girer!

İlk 3’üme İsmail Köse girer!

admin
admin
12 Şubat 2019 Salı 13:35
İlk 3’üme İsmail Köse girer!

Vedat REFAYELİ

İnanın bunu günümüzün seçim gündemi saikiyle sormuş değilim bu soruyu. Sadece genel anlamda bir soru olarak sorma amacındayım. Cevabı da doğrusu merak ettiğim bir sorudur bu. Hem bu bugüne has bir sor değil tarafımdan sorulan. Hep de sormuşumdur. Gerçekten de Erzurum’da merak etmişimdir.

Erzurum’da kim olursa Bağımsız olarak (kazanır demiyorum) en yüksek oyu alır? Sanırım çoğu kişi az sayıda siyasi figürü gösterir isim olarak. Ama onca yıl sahada olan benim için en doğru cevaplardan ve isimlerden birisidir İsmail Köse.

Önce DYP’den sonra MHP’den Milletvekili olan ve partilerinde genel başkan yardımcılığına kadar yükselen İsmail Köse’yi, sembol isim olarak görmüşümdür hep. Belki yanılıyor olabilirim. Belki günümüz gençleri ilk defa ismini duyuyordur, ‘’Bu kim?’’ diye soruyordur. Ama ne yalan söyleyeyim, yakın siyasi tarihte en fazla bağımsız olsa oy alsa alsa kim alır diye isim sıralasam İsmail Köse ilk 3’üme girer.

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.