Hayallerimiz Hawai, gerçekler Telekom!

Hayallerimiz Hawai, gerçekler Telekom!

admin
admin
16 Eylül 2021 Perşembe 06:32
Hayallerimiz Hawai, gerçekler Telekom!

Vedat REFAYELİ

Telekom’a ait Havuzbaşı’ndaki binanın yıkılacağı, kent meydanına dahil edileceği söylenmişti.

İlk duyduğumda çok heyecanlanmıştım.

Öyle ya.

Tarihi Halk Eğitim Merkezi binasının bizi çok üzen, yıkılmasına artık alışmaya başladığımız bir dönemde hiç olmazsa kent meydanının biraz daha göze gelecek şekilde büyüyecek olmasına neredeyse fit olmuştuk.

Ancak, fakat, o da ne?

Yıkılacağı, hatta Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine başka bir yerde bina için yer vereceği haberlerine rağmen Telekom tam tersi tadilata gitti.

Artık bayağı da bir eskiyen bina geniş çaplı bir onarıma alındı.

Milyonlara varan ve de halen daha onarımı devam eden bina belli ki orada kalacak.

Ve galiba olan hayaller Hawai, gerçekler Sanayi olacak!

NOT: Bu arada, görev süresi içerisinde son derece de başarılı olan Telekom İl Müdürü İzzettin Doğan’ın derhal, acilen, ivedi emekli edilmesini aklım almadı. İzzettin Doğan gibi çok iyi ve donanımlı bir amiri hem de bu yaşında emekli etmek nereden çıktı, anlamış değilim. Bence iyi yapmadılar İzzettin müdürü emekli ederekten. Kendileri bilir artık.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.