Hafriyatçıların kışı yok!

Hafriyatçıların kışı yok!

admin
admin
30 Aralık 2021 Perşembe 00:36
Hafriyatçıların kışı yok!

Vedat REFAYELİ

Kış sezonun başlaması ve kar yağışı sonrasında inşaatlar paydos ederken, yıkımcılar tam gaz işe devam ediyor.

Erzurum’da metruk kamu binalarından birisi de olan İş ve İşçi Bulma Kurumu’na ait Cumhuriyet Caddesi’ndeki 5 katlı bina da iki gün içerisinde yerle bir edildi.

Bir zamanlar iş bulmak için işsizlerin kapısında uzun kuyruklar oluşturduğu İş ve İşçi Bulma Kurumu binası da tarihin sarı sayfalarında yerini aldı.

Çevre kontrolleri büyük bir titizlikle yapılarak yıkımı gerçekleşen binanın yıkımı esnasında çevredeki binaların da yer yer sallanması yöre sakinlerinde korkulara sebep olurken, ‘mezbelelik’ olarak değerlendirilen bir eski binanın da yıkılması mutluluk verdi.

Bu arada Yeğenağa mahallesinde de kentsel dönüşüme giren bazı eski binaların yıkılması dikkatlerden kaçmıyor.

Hafriyat firmalarının çalışanları için kış hiç farketmiyor, tıpkı yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da mesailerine devam ediyorlar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.