‘Gizem’li saray!

‘Gizem’li saray!

admin
admin
01 Eylül 2021 Çarşamba 07:02
‘Gizem’li saray!

Vedat REFAYELİ

Son yıllarda özellikle Erzurumlu inşaat firmalarının başka şehirlerde de iş yapıyor olmalarına nasıl seviniyorum, bilemezsiniz.

Stat yapımından konut inşaasına, kamu kurum ve kuruluş hizmet binası işinden, bölünmüş yol yapımına, devasa istimlak çalışmalarından, peyzaj hizmetlerine kadar artık Erzurum firmalarının isimlerini görüyor ve bundan büyük bir keyif alıyorum.

Osman ve Şükret Volkan Yıldırım’ın sahibi olduğu Erzurum’un köklü inşaat firmalarından Gizem İnşaat, işte o isimlerden biri.

Artvin Çoruh Üniversitesi’ne rektörlük binası yapmış, on numara beş yıldız olmuş.

100’ün üzerinde çalışanı ile hem de 1 yıl gibi kısa bir sürede rektörlük binasını inşaa eden firma, aslında kılı kırk yararak bir önemli prestij projeye imza atmış.

Özellikle dış cephe kaplama ürünlerini dışarıdan ithal eden firma, farkındalık oluşturmuş, özel rektörlük binası projesi ile inşaat sektöründe de parmakla gösterilir duruma gelmiş.

Rektörlük binasından çok ‘gizem’li bir sarayı andırıyor yaptıkları iş.

Zaten iş bitiminde projenin adını da Rektörlük sarayı diye o yüzden koymuşlar.

Biz de Erzurumlu firmaların böylesine görkemli binalar yapıyor olmasından dolayı elbette ki mutlu oluyor, yöneticisinden tüm çalışanlarına kadar gurur duyuyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 02.09.2021 07:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NİHAT 2021-09-01 21:34:03

reklamı geç