FELÇLİ VATANDAŞ, KENDİNİ YAKTI

Erzurum’un Karayazı ilçesinde felçli ayağını tandır ateşine uzanan adam yandığını sonradan fark etti. Talihsiz adam Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

admin
admin
15 Mart 2017 Çarşamba 20:48
FELÇLİ VATANDAŞ, KENDİNİ YAKTI

Erzurum’un Karayazı ilçesinde belden aşağısı büyük oranda felç olan 70 yaşındaki Muhammet Ali Çetin, önceki gün tandırda yanan ateşe ısınmak için ayaklarını uzattı. Bir süre sonra ateşin etkisiyle ayakkabısı ve çorabı eriyen talihsiz adamın ayakları feci şekilde yandı. Felçli olduğu için ayaklarını hissetmeyen yaşlı adam, ayağının yandığını uzun bir süre sonra görerek anladı.

Ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde tedavi altına alınan ve ayağında birinci ve ikinci dereceden yanıklar oluşan Çetin, "10 senedir büyük oranda felçliyim. Ayaklarımı hissetmiyorum. Koltuk değnekleri ile yürümeye çalışırken bile düşüyorum. O gün ben ısınmak için ayaklarımı tandır ateşine uzattım. Epey zaman geçtikten sonra ayağıma baktığımda ayakkabım ve çorabım erimişti. Ayağımın yandığını o zaman anladım. O zamana kadar hiçbir acı hissetmedim" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.