Esra öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden Beden Eğitimi Öğretmeni Esra Çakmur, son yolculuğuna dualar ve göz yaşlarıyla uğurlandı.

admin
admin
03 Eylül 2020 Perşembe 00:26
Esra öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Tedavi olmak için gittiği Başkent Ankara’dan ölüm haberi gelen ve Erzurum’u yasa boğan Esra öğretmen, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum Teknik Üniversitesi ETÜ Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Levent Çakmur’un eşi olan Beden Eğitimi Öğretmeni Esra Çakmur, tedavi için gittiği Ankara’da önceki gün hayatını kaybetmişti. Merhumenin cenazesi Erzurum’a getirilerek Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahmangazi Mezarlığında toprağa verildi.

EĞİTİM VE SPOR CAMİASI CENAZEYE KATILDI

Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi, Milli Eğitim Camiası ve spor dünyasından çok sayıda isim, Esra öğretmenin cenaze namazına katılarak, eşi Levent Çakmur’un acısını paylaştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat da cenaze namazına katıldı.

EŞİNİN TABUTUNU TAŞIDI

Cenaze namazında ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Çakmur, hayat arkadaşını kaybetmenin üzüntüsü ile adeta yıkıldı. Esra öğretmenin kayınbiraderi Bülent Çakmur da gözyaşlarına hakim olamadı. Hüngür hüngür ağlayan acılı kayınbiraderi yanındakiler teskin etmeye çalıştı. Cenaze namazının ardından Esra öğretmen gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Levent Çakmur da, acılı gününde metin olmaya çalışırken, eşinin tabutuna omuz vererek ambulansa taşıdı. Esra öğretmenin geride bıraktığı üç öksüz kızı da annelerini göz yaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurladı. Çakmur ailesi Abdurrahmangazi Mezarlığında taziyeleri kabul etti. Nurullah Pala / Pusula

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2020 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.