Erzurum’da şok olay: Biri intihar etti, diğeri kurtarıldı

Erzurum’da iki çocuk alkol alıp intihar girişiminde bulundu. Annesini arayıp ‘Hakkını helal et’ diyen çocuk 8. kattan atlayarak intihar ederken diğer çocuğu polis ekipleri kurtardı.

admin
admin
28 Ekim 2017 Cumartesi 12:09
Erzurum’da şok olay: Biri intihar etti, diğeri kurtarıldı

Olay bugün gece saatlerinde Erzurum’un Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Uğur Sezer U. (15) ve arkadaşı M. L. (16) mobilya imalatı yapılan işyerinden 6400 TL. parayı kasayı kırıp çaldıktan sonra alkol alıp inşaat halindeki 13 katlı binaya çıktılar. Bir süre inşaatın 8. katında alkol alan çocuklardan Uğur Sezer U., annesini telefonla arayıp ‘Hakkını helal et’ dedikten sonra 8. kattan atlayarak intihar etti.

M. L., ise intihara teşebbüs halindeyken polis ekipleri tarafından fark edilerek ikna yoluyla kurtarıldı. Hayatını kaybeden çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olay sonrası nöbetçi savcının incelemede bulunmasının ardından ceset otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılarak tahkikat başlatıldı.

Öte yandan çocukların kasayı kırarak 6400 TL’yi aldıkları işyerinin M.L’nin babasına ait olduğu öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumİntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.